Fener'e 1.96'lık dev stoper

Güncelleme Tarihi:

Fenere 1.96lık dev stoper
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2009 00:00

Fenerbahçe, Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano ile olan problemlerini çözememe sıkıntısı yaşarken; bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Belçika basınında yer alan bir iddiada geçtiğimiz sezon Newcastle United'da kiralık olarak Oguchi Onyewu ile sarı lacivertlilerin ilgilendiği ifade edildi.

DeMorgan'daki açıklamada, Amerikalı futbolcu Onyewu'nun ABD Milli Takımı ile birlikte 2009 Konfederasyon Kupası'nda olduğu ve turnuva bitimiyle birlikte İstanbul'a gelerek Fenerbahçe yönetimi ile bir araya geleceği öne sürüldü.

Bonservisi Belçika Ligi'nin köklü kulübü Standart Liege'de olan Amerikalı futbolcunun sözleşmesi ay sonunda bitecek. Onyewu'nun Belçika'da kalması çok düşük bir ihtimal olarak gözükürken; ırkçı saldırılara maruz kaldığı ülkeden ayrılmasını kesin gözle bakılıyor. Irkçı sorunlar yaşamayacağı bir ülke olan Türkiye ise Onyewu için oldukça iyi bir tercih olabilir.

Aynı zamanda Birmingham City tarafından transfer edilmek istenen Onyewu, ABD'li futbolcuları kadrosuna katmasıyla ünlü Fulham takımının da listesinde bulunuyor.

Haberin Devamı

Standart Liege formasıyla toplam 179 maça çıkan Onyewu, Newcastle United ile de 11 maçta şans buldu.

Oguchi ONYEWU

Adı: Oguchialu Chijioke Goma Lambu Oguchi Onyewu
Doğum tarihi ve yeri: 13.5.1982‚ Washington/ABD
Milliyeti: ABD
Boy: 1‚96‚ Kilo: 95 kg.
Mevki: Stoper
Kulübü: Standard Liege


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!