Fener'den iki bomba

Güncelleme Tarihi:

Fenerden iki bomba
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2006 00:00

F.Bahçe’nin, Uruguaylı Lugano ile Sau Paulo’nun golcüsü Ricardo Oliveira’nın transferini bitirdiği ileri sürüldü. UEFA’ya bildirilen iki oyuncunun hafta sonu Türkiye’de olacağı ve D.Kiev maçlarında forma giyeceği iddia edildi.

TRANSFER çalışmalarını gizliden gizliye yürüten Fenerbahçe’nin, UEFA’ya verdiği listeye 2 sürpriz isim eklediği ileri sürüldü. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda önümüzdeki hafta Dinamo Kiev’le karşılaşacak olan sarı lacivertlilerin, listenin bildirilmesine saatler kala Lugano ile golcü Ricardo Oliveira’nın adlarını UEFA’ya bildirdiği iddia edildi.

Kiev’e götürülecek

Anelka’
ya da 23 kişilik kadroda yer veren Fenerbahçe yönetimi, kritik D.Kiev maçı öncesinde daha önce ön mukavele yaptığı Lugano’yla 4 yıllık Sao Paulo’da oynayan Ricardo Oliveira’yla da her konuda anlaştı. Bir ara İspanya’nın Valencia ve Real Betis takımlarında forma giyen Brezilyalı golcünün işini son anda bitiren yönetimin, rahat bir nefes aldığı belirtildi.
/images/100/0x0/55eab4c9f018fbb8f8918625


Şampiyonlar Ligi yolculuğunda Dinamo Kiev ile yapacağı 180 dakikalık zorlu randevudan kazasız çıkmayı düşünen teknik direktör Arthur Zico’nun isteği doğrultusunda transferleri gerçekleşen Uruguaylı Lugano ile Brezilaylı Ricardo Oliveira’nın hafta sonunda İstanbul’da olması bekleniyor. Her iki oyuncunun işlemleri yetiştirildiği taktirde Kiev’e götürülecek.

Anelka’ya çözüm bulundu

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi, yılan hikayesine dönen Anelka konusunda da çözüm yolunu buldu. Fransız futbolcuyu B36 Torshavn ile oynanan karşılaşmada sahaya süren Zico’nun talebi üzerine harekete geçen yönetim, Kiev maçlarında da bu oyuncuyu kullanacak. Ayrılmak istediğini her fırsatta dile getiren Anelka ile karşılıklı görüşen yönetim "Kiev maçlarında oynamanı istiyoruz.

Turu geçtiğimiz taktirde Portsmouth Kulübü’ne gitmen için gerekli kolaylığı göstereceğiz" dediği kaydedildi. Torshavn ile Faroe Adaları’dan oynanan rövanş maçına gitmeyen ve çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Anelka’nın da, yönetimin isteğine olumlu karşılık verdiği ve "Hocam, forma verdiği taktirde elimden gelenin fazlasını yapacağıma inanıyorum" cevabını verdiği iddia edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!