Fenerbahçe'yi yeneceğiz

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeyi yeneceğiz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2008 12:34

Ligin 2. yarısına üst üste aldığı mağlubiyetlerle başlayan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Erdoğan Arıca, Fenerbahçe maçında tek hedeflerinin kazanmak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Arıca, ligin 42 golle en çok gol yiyen takımı olduklarını belirterek, Fenerbahçe karşısına farklı bir savunma ile çıkacaklarının sinyalini verdi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, şiddetle puana ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Geçmiş bize hiçbir şey kazandırmaz. Fenerbahçe maçı hazırlıklarına gayet uyumlu bir şekilde devam ediyoruz. Oyuncuların katılımları, coşkuları ve arzularından son derece memnunuz. Bizim tek hedefimiz kazanmak. Hem puan olarak çok ihtiyacımız var hem oyuncuların kendine güveni açısından kazanmak istiyoruz. Bunu da yapacak güçteyiz. İyi futbol ve iyi mücadele ile kazanan taraf olmak istiyoruz" dedi.

İstanbul Büyük Şehir Belediyespor maçında yedikleri iki hatalı golle mağlup olduklarını ifade eden Arıca, "Geriye dönmek istemiyorum. Ama kaleden kaleye gol yenmez. Bu bir daha olmayacak. Futbolda hata olabilir. Ama aynı hatayı bir daha yaparsanız tecrübeli olamazsınız. Başka türlü bir gol yiyeceğiz ama bir daha böyle gol yemeyeceğiz" dedi. Arıca, Fenerbahçe maçında savunmada değişiklik yapacağını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Ç.Rizesporlu oyuncular da Fenerbahçe maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Mustafa Çiçek, "En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz. İnşallah 3 puanı alıp Rize'yi iyi yerlere taşımak istiyoruz. Ligde bulunduğumuz konumu hak etmiyoruz. İyi mücadele edip kazanacağız" dedi.

Zafer Biryol, "Takımımızın durumu iyi, iyiye doğru gidiyoruz. Bu hafta sahamızda Fenerbahçe ile oynayacağız. Fenerbahçe'ye karşı geçen yıl ve bu yıl iyi sonuçlar aldık. İnşallah bu senede devamını getireceğiz. İyi bir başlangıç yapmamız lazım. Dört maçtır kanamıyoruz ancak bundan sonra dört maçtan da fazla bir galibiyet serisi yakalayacağımıza inanıyorum. Kötü havayı üzerimizden atıp takımımızı iyi bir seviyeye taşıyacağız" diye konuştu.

Cumhur ise, "İkinci yarıya talihsiz yenilgilerle başladık. Artık telafisi olmayan haftalara girdik. Bu hafta itibariyle bu yenilgilere dur deyip yeni bir başlangıcı Fenerbahçe maçı ile yapmak istiyoruz. Sezonun sonuna kadar maç kazanmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bu atmosfere girmeden en kısa zamanda ihtiyacımız olan puanları almak zorundayız.

Haberin Devamı

Bu arada yağmur altında Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Erdoğan Arıca omandofutbolcularına adeta komando eğitimi yaptırıyor. Hareketler sırasında futbolcularının tek sesle bağırmalarını isteyen Arıca, zaman zaman istediği hareketleri yapamayanlara da sert çıkıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!