Fenerbahçe'ye Fransız rakip

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeye Fransız rakip
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2012 10:37

Avrupa Kadınlar Basketbol Ligi 8'li Finaller eleme turunda oynadığı tüm maçları kazanarak fırtına gibi esen Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu.

Haberin Devamı

Normal sezonu birinci sırada tamamlayan Fenerbahçe 8'li finaller öncesi ön eleme turunda, Fransız Basket Lattes Montpellier Agglomeration takımıyla eşleşti.

Ön eleme turuna katılmayı hak eden 15 takım içerisinde bulunan Galatasaray Medical Park ise ev sahipliği yapacağı için ön eleme oynamadan 8'li finallere doğrudan katılacak. Ön eleme turundaki diğer eşleşmeler ise şöyle;

Ros Casares - CCC Polkowice
WislaCanPack Krakow  ZVVZ USK Prague
Rivas Ecopolis - Bourges Basket
Sparta&K Moscow Region - Nadezhda Orenburg
Perumerias Avenida Salamanca - Beretta Famila Schio
UMMC Ekaterinburg - Good Angels Kosice

Fenerbahçeye Fransız rakip


İKİ TÜRK TAKIMI AYNI GRUBA DÜŞECEK

Haberin Devamı

Normal sezonda takımların sıralamasına göre, birinci, üçüncü ve beşinci takımlar bir gruba, ikinci, dördüncü, altıncı ve sekizinci sırada bulunan takımlar bir gruba ayrılacak. Şu anki tabloya göre Fenerbahçe'nin turu geçmesi durumunda Fenerbahçe ve Galatasaray Medical Park aynı grupta yer alacak.

28 Mart- 1 Nisan İstanbul Abdi İpekçi'de gerçekleştirilecek olan 8'li finallerde grubunda lider olan takımlar final  oynayacak.

GRUBU BEŞİNCİ SIRADA BİTİRDİ

Fenerbahçe ile eşleşen Fransız Basket Lattes Montpellier Agglomeration,normal sezonda yer aldığı C Grubu'nu 6 galibiyet 8 mağlubiyet ile beşinci bitirerek 8'li Finaller Ön eleme turuna katılmaya hak kazanmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!