Fenerbahçe'nin rakibi Young Boys

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin rakibi Young Boys
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2010 13:41

Avrupa heyecan kaldığı yerden devam ediyor. İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekimi sonrasında Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. turundaki rakibi Young Boys oldu. Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakibi ise 14.30'da yapılacak kura çekimi ile belli olacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ YOUNG BOYS'U TANIYALIM

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Merkezi'nde çekilen kura sonucunda Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi İsviçre'nin Young Boys takımı oldu. Yong Boys takımı geçen sezon İsviçre Süper Ligi'ni 77 puanla 2. sırada tamamladı.

Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu ilk maçları 27-28 Temmuz, rövanşları ise 3-4 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe bu turu geçmesi halinde, 17 veya 18 ve 24 veya 25 Ağustos tarihlerinde, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için play-off maçları oynayacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman çekilen kura ile ilgili olarak "Güzel bir kura oldu. Muhtemel rakiplere bakınca her Türk insanının 'bu takım olmalı' dediği bir ekip. Kağıt üzerinde biz Young Boys'tan biraz daha öndeyiz" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

İŞTE ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. ÖN ELEME TURU EŞLEŞMELERİ

Liepajas Metalurgs/ Sparta Prag galibi - Inter Baku / Lech galibi
Aktobe/Olimpi Rustavi galibi - H. Tel Aviv / Zeljesnicar galibi
Sheriff / Dinamı Tiran galibi - Dinamo Zagreb / Koper galibi
Litex / Rudar galibi - Birkirkara / Zilina galibi
Levadia / Debrecen galibi - Basel
AIK / Jeunesse Esch galibi - Linfield / Rosenborg galibi
Partizan / Pyunik galibi - Ekranas / HJK galibi
BATE / FH galibi - Kopenhagen
Bohemians / TNS galibi - Anderlecht
Omonia / Renova galibi - Salzburg / HB galibi
Ajax - PAOK
Dinamo Kiev - Gent
Young Boys - FENERBAHÇE
Braga - Celtic
Unirea Urziceni - Zenit

KOCAMAN: İLK TERCİHLERİMDEN BİRİYDİ

Fenerbahçe'de sportif direktör ve teknik direktör Aykut Kocaman Şampiyonlar Ligi'nde 3.ön eleme turunda Young Boys eşleşmesini değerlendirdi.

Kağıt üzerinde iyi bir kura çektiklerini belirten Aykut Kocaman, "Kağıt üzerinde bakıldığı zaman, tüm Fenerbahçelilerin ilk tercih etmek istediği takımlardan biriydi Young Boys, diğeri de Gent'ti. Bu anlamda bizim için güzel bir kura diyebiliriz. Ama futbolda net olan bir gerçek var ki; gücünüzü sahada göstermelisiniz. Young Boys hakkında detaylı bilgiye sahip değiliz. Kalan sürede detaylı bilgi edineceğiz. Oyuncularımız çok tecrübeli oyuncular. Tüm bu söylediklerimi kağıt üzerinde. Şu an itibariyle en büyük isteğimiz geçen seneye oranla oyunun merkezini daha ileriye itebilmek adına. Bunu başarabilirsek, kağıt üzerinde değil, gerçek anlamda da tura daha yaklaştığımız karşılaşmalar olacak Young Boys maçları. Gözlemlerimize devam ediyoruz. İlk maç öncesinde 3 hazçırlık maçı daha oynayacağız. Adım adım daha ileri gidebilirsek, Young Boys'un karşısına daha hazır çıkarız" diye konuştu. Kura öncesi, muhtemel rakiplerden KAA Gent ile eşleşmeleri halinde Belçika kampını uzatmayı düşündüklerini belirten Aykut Kocaman, rakibini Young Boys olarak belli olması üzerine, kampı uzatıp uzatmamaya gün içinde karar vereceklerini de sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!