Fenerbahçe'den Trabzon açılımı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden Trabzon açılımı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2014 22:34

Tüzük Kongresi’nde, Karadeniz’de şube açma kararı alındı.

Haberin Devamı

1 milyon üye maddesinin kabul edildiği genel kurulda 89 ana, 10 geçici maddeden oluşan yenilenen tüzüğe şube açılacak ülke ve şehirler de yazılırken, Trabzon’da da temsilcilik kurulacağı belirtildi.

FENERBAHÇE Spor Kulübü Derneği’nin yenilenen tüzüğü kabul edildi... Kongre üyeleri, Ülker Sports Arena’da tüzük tadili için gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında, 89 ana, 10 geçici maddeden oluşan yeni tüzüğü kabul etti. Tüzükte 1 milyon üye hedefiyle ilgili tüm maddeler kabul edilirken ilginç bir ayrıntı da dikkat çekti. Fenerbahçe, Britanya için söylenen “Üzerinde güneş batmayan imparatorluk” sözünden yola çıkarak Avustralya’dan, Kanada’ya, Yeni Zelanda’dan, Rusya’ya kadar şubeler açacak. Ayrıca Türkiye’nin her yerinde de temsilcilikler kurulacak.

ÇOK TARTIŞILACAK

Fenerbahçe şube açılacak ülkeleri ve şehirleri tek tek tüzüğe yazarken, bir şehir dikkatlerden kaçmadı. Sarı lacivertliler, Trabzon’da da şube kurulup, açılacağını tüzüğüne yazdı. Eğer sarı lacivertliler, Trabzon’da şube açarsa bu belliki çok tartışılacak ve uzun süre gündemde kalacak.

Haberin Devamı

En büyuk sivil toplum örgütüyüz

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, genel kurulda kabul edilen yeni tüzükle beraber, sarı lacivertli kulübün Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu söyledi. Yıldırım, “Bir milyon kişinin gücünü bir araya almış bir sivil örgütüyüz. Herhalde neler yapabilir hayal edebiliyorsunuz. Ben ediyorum çünkü. Hep böyle düşünüyordum. Artık daha çok çalışmak, daha çok organize olmak lazım” diye konuştu.

Aziz Yıldırım, tüzük tadil kongresi sonrası mutluydu. Başkan Yıldırım, “Yeni tüzükle beraber artık çok daha güçlü ve etkili olacağız” dedi.

Kocabaş F.bahçe’yi yasa boğdu

FENERBAHÇE camiasının sevilen isimlerinden kongre üyesi Hale Kocabaş dün gerçekleştirilen tüzük kongresi sonrası fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Aynı zamanda FBTV’de program da yapan Kocabaş’ın beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Kocabaş kurtarılamadı.

Büyük proje nihayet hayata geçti

KABUL edilen yeni tüzükte birlikte Aziz Yıldırım’ın büyük projesi de hayata geçti. Temsilci sisteminin gelmesilyle böylece 1 milyon üyeye ulaşabilmek için ilk adım atılmış oldu. Disiplin Kurulu’nun da yetkisi azaltıldı. Üye olma şartları da değişirken, Aziz Yıldırım’ın yargılandığı dava nedeniyle sık sık gündeme gelen “kötü şöhret sahibi olanlar kulübe üye olamazlar” maddesi kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!