Konyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Konyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 15:07

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Fenerbahçe ile ligin bomba takımı Konyaspor, final için şans arıyor. Süper lig ikincisi Fenerbahçe ile Süper ligin üçüncüsü Konyaspor'un yarı final ilk maçı Yeni Konya Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Konyaspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı izlenecek? Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu.

Haberin Devamı

Aykut Kocaman ile süper ligde tarihinin en parlak sezonunu yaşayan Konyaspor, 20 Nisan Çarşamba günü Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Yeni Konya Stadyumu’nda yapılacak olan yarı final mücadelesini hakem Tolga Özkalfa yönetecek. Peki, Türkiye Kupası yarı final ilk maçı saat kaçta, hangi kanaldan izlenecek?

İŞTE FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ
Fabiano, Şener, Kajer, Ba, Kadlec, Mehmet TOpal, Ozan, Alper, Nani, Fernandao

Konyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Maç: Konyaspor – Fenerbahçe
Stat: Yeni Konya Stadyumu
Tarih: 20 Nisan Çarşamba
Saat: 21.15
Kanal: ATV
Hakem: Tolga Özkalfa

FENER KONYA’YA EKSİK GİDİYOR
Fenerbahçe’de Lazar Markovic, sakatlığından dolayı bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Galatasaray derbisi öncesi teknik direktör Vitor Pereira ile tartışan ve kadro dışı bırakılan Caner Erkin’in de Konya maçında forma giymesi beklenmiyor.

Haberin Devamı

İKİ TAKIMDA KUPADA YENİLMEDİ

Ziraat Türkiye Kupası’na grup aşamasında başlayan Fenerbahçe; Antalyaspor, Tuzlaspor ve Giresunspor’un bulunduğu A Grubu’nu lider bitirdi. 6 maçta 5 galibiyet alan Fenerbahçe, 1 maçını ise berabere tamamladı. Kupanın ikinci turunda Kayserispor’la karşılaşan Fenerbahçe, sarı-kırmızılı ekibi uzatmalarda bulduğu tek golle geçerek namağlup unvanını korudu.Çeyrek finalde Spor Toto 2. Lig ekibi Amed Sportif Faaliyetler’le karşılaşan sarı-lacivertliler ilk maçta 3-3 berabere kaldı.  Rövanş maçında Amed Sportif Faaliyetler’i 3-1'lik skorla geçen Fenerbahçe, namağlup bir şekilde adını yarı finale yazdırdı. Sarı-lacivertliler bu sezon kupada oynadığı 9 maçta da yenilmezken 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Konyaspor 2016'ya damga vurdu

2016 yılında maç kaybetmeyen Konyaspor’un bu başarısı Türkiye Kupası’na da yansıdı. Elemelerde Kocaeli Birlikspor’u 4-1 yenerek gruplara kalan yeşil-beyazlılar; Kayserispor, İnegölspor ve Etimesgut Belediyespor’un bulunduğu G Grubu’nu lider tamamladı. 6 maçta 5 galibiyet alan Konyaspor, 1 maçını ise berabere kaldı.

Haberin Devamı

Bu başarılı grafiğin ardından ikinci turda Antalyaspor ile karşılaşan Torku Konyaspor, rakibini tek golle geçerek çeyrek finalde Beşiktaş’ın rakibi oldu. Konya ekibi Beşiktaş’ı iki maçta da mağlup ederek adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Aykut Kocaman'ın takımı, bu sezon kupada 10 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Torku Konyaspor, 2016 yılında oynadığı 19 resmi maçta ise 15 galibiyet, 4 beraberlik yaşadı. Konya ekibi, son yenilgisini 27 Aralık 2015'te Beşiktaş deplasmanında almıştı.

İki takım arasında bu sezon Süper Lig'de oynanan maçlarda Fenerbahçe sahasında 1-0 kazanırken, deplasmanda rakibine 2-1 yenildi.

BAKMADAN GEÇME!