Fenerbahçe Kongresi'nde tansiyon yükseldi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Kongresinde tansiyon yükseldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2013 14:48

Hulusi Belgü’nün aday olmayacağı kesinleştikten sonra Belgü taraftarları salondan çıkarken aralarından biri Fenerbahçe Yöneticisi Yasemin Merçil’e parmak sallayınca ortam bir anda gerildi. Bu hareketi gören Aziz Yıldırım, çok sinirli bir şekilde yerinden kalktı ve hareketi yapan Rahmi Eyüboğlu’nu yakalayarak Merçil’den özür dilemesi için tekrar salona getirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kongresi’nde tansiyon bir anda yükseldi… Başkan adaylarından Hulusi Belgü’nün geçici ihracının kaldırılması talebi reddedilince Belgü’yü destekleyenler tepkili bir şekilde salondan ayrıldı… Belgü’nün taraftarları salondan ayrılırken içlerindekilerden Rahmi Eyüboğlu, Fenerbahçe Yöneticisi Yasemin Merçil’e parmak sallayınca Aziz Yıldırım adeta çıldırdı.

Hızlı adımlarla yerinden kalkarak Rahmi Eyüboğlu’na ‘bekle beni’ diyerek yerinden kalkan Yıldırım, çıkış kapısında Eyüboğlu’nu yakaladı. Rahmi Eyüboğlu’na “Yasemin Merçil’e yapılan hareketi kabul edemem, içeri girip herkesin önünde özür dileyeceksin” dedi ve Eyüboğlu’nu alarak salona girdi.

Aziz Yıldırım, Eyüboğlu’nun salonda oturarak özür dilemesini istedi. Birkaç dakika sonra Rahmi Eyüboğlu’nu yanına çağıran Yıldırım, yönetici masasının hemen arkasında 10 dakikalık hareketli bir tartışma yaşadı. Eyüboğlu, Yıldırım’ın sakinleşmesi üzerin e kongre salonundan ayrıldı.

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım, daha sonra yönetim masasının arkasında tek başına oturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!