Fenerbahçe - Eskişehirspor canlı yayın (30 Kasım Pazar)

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe - Eskişehirspor canlı yayın (30 Kasım Pazar)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2014 14:41

Bursaspor deplasmanından 1 puanla ayrılan Sarı-Lacivertliler bu maçı kazanarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor. Maç hangi radyodan canlı olarak dinlenebilecek? (TRT Radyo 1 dinle Fenerbahçe - Eskişehirspor maçı canlı yayın dinle.)

Haberin Devamı

Eskişehirspor İdari Menajeri Özgür Tulun, yarın karşılaşacakları Fenerbahçe'ye göz dağı verdi ve "Fenerbahçe'yi yenip 3 puanı almayı hedefliyoruz. Ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Eskişehirspor maçı için kampa giren Fenerbahçe'de, uzun süren sakatlığını atlatan Egemen Korkmaz 9 ay sonra ilk defa kadroya alındı. Fenerbahçe, spor toto süper lig'in 11. hafta mücadelesinde Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

FENERBAHÇE ESKİŞEHİRSPOR’U KONUK EDİYOR

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek. Kadıköy’de oynadığı son 28 lig maçında yenilgi yüzü görmeyen Kanarya, bu seriyi sürdürmek istiyor.
Sahasında 25 galibiyet ve sadece 3 beraberlik alan teknik direktör İsmail Kartal’ın öğrencileri, Süper Lig’de liderlik koltuğunda tek başına oturmak adına bugün Es Es’i yenip, ardından da Beşiktaş’ın, Karabükspor önünde puan ya da puanlar kaybetmesini bekleyecek.

Haberin Devamı

TRT 1 CANLI YAYIN DİNLE

Fenerbahçe’de Eskişehirspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde sezonun geride kalan 10 haftalık bölümden üçer sarı kartı bulunan Emre Belözoğlu, Emenike, Hasan Ali Kaldırım ve Kadlec bugünkü maçta forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda,
12. haftada deplasmandaki Balıkesirspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Fenerbahçe-Eskişehirspor maçıyla iki ekip lig tarihinde 57. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 29-14, gol sayısında da 85-54 üstünlük kurdu, iki ekip arasındaki 13 maç da berabere sonuçlandı. Geçen sezonki maçlarda Fenerbahçe İstanbul'da 1-0, Eskişehirspor da evinde 2-1 galip geldi.

MUHTEMEL 11'LER
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bekir, Kadlec, Hasan Ali, Kuyt, Emre, Meireles, Alper, Sow, Emenike
Eskişehirspor: Boffin, Kamil, Berkay, Sezgin, Ergün, Erkan, Hürriyet, Causic, Sissoko, Mori, Ömer


BAKMADAN GEÇME!