Fenerbahçe’de teşekkür krizi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe’de teşekkür krizi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2012 00:00

Sarı lacivertliler önce Trabzon Valisi ve Emniyeti’ne teşekkür etti, sonra da Trabzon’u topa tuttu.

Haberin Devamı

F.BAHÇE’nin resmi sitesinden Trabzon Valisi ve İl Emniyet Müdürü’ne teşekkür etmesi sarı lacivertli taraftarları ayağa kaldırdı. ‘Teşekkürlerimizle’ başlığıyla asbaşkan Nihat Özdemir imzalı mektupta, Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’a önceki günkü maçta gösterdikleri misafirperveklik için teşekkür etmesi özellikle sanal ortamda büyük tepkiye neden oldu. Twitter üzerinden ve kulübü arayarak açıklamayı protesto eden F.Bahçeli taraftarların tepkisi sonrası söz konusu yazı kaldırılarak, Trabzonspor yönetiminin sorumsuz davrandığı ve kavga ortamının oluşmasında baş rolü oynadığını bildiren yeni bir açıklama konuldu.

Gelin şu krize bakalım, işte saat saat yaşananlar...

SAAT 12.00:  F.Bahçe resmi sitesinde Nihat Özdemir imzalı bir teşekkür mektubuna yer verildi.
SAAT 15.00:  F.Bahçeli taraftarlar twitter’dan açıklamayı ve Nihat Özdemir’i topa tuttu...
* Ali Koç’un Mehmet Ali Aydınlar’a ettiği teşekkür resmi sitede yayınlanmadı. Bakın bugün kimlere teşekkür ediliyor siteden! Görün artık boşuna konuşmuyorum!
* Aylardır her yerde şiddet görüp jop ve biber gazına maruz kalıyoruz, kimsenin gıkı çıkmıyor. Utanmadan bide özür diliyorlar AYIPTIR!
* Hiçbir zaman kavganın, gürültünün tarafı olmadım ama sahaya bıçak atılan maçtan sonra orada iyi ağırlandım diye teşekkür edilmez, bu saçmalık.
SAAT 16.00:  Söz konusu açıklamaya ve Nihat Özdemir’i hedef alan yorum ve tepkiler nedeniyle, resmi siteden teşekkür açıklaması kaldırıldı.
SAAT 17.00:  Taraftarlar teşekkür yazısının kaldırıldığını twitter’dan da duyurdu. Teşekkür yazısı resmi siteden kaldırıldı. Ne denir ki...
SAAT 17.30: Bu kez resmi siteden ‘Açıklama’ başlığıyla yaşananlardan Trabzonspor yönetimini hedef alan yeni bir yazı kaleme alındı. Açıklamada ortamı germekle suçlanan bordo mavili yönetimin, yaşanan şiddet olaylarının sorumlusu olduğu ifadeleri kullanıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!