Fenerbahçe 'ben de varım' dedi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe ben de varım dedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2010 00:00

Turkcell Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe evinde Gaziantepspor'u 32. dakikada Güiza'nın attığı muhteşem golle 1-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

MAÇIN CANLI ANLATIMI 

 

İbrahim Kızıl'ın sözleri ortalığı karıştırır 

Fenerbahçe'den Kızıl'a cevap

Daum: Az ve isabetsiz ortalar yapıyoruz ama şikayetçi değilim 

Güiza: Bazen zor golleri atabiliyorum 

Coucerio: Hakem hataları doğal gelmiyor 

Sarı-lacivertliler bu galibiyetin ardından, Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada kritik bir 3 puan alarak, hem 52 puanla siyah-beyazlı takımı yakaladı hem de averajla 3. sıraya yerleşmiş oldu.

GÜİZA NİHAYET

Ligde en son 18. haftada Kadıköy'de oynanan Denizlispor maçında gol sevinci yaşayan İspanyol golcü, uzun bir aradan sonra ilk kez rakip fileleri havalandırarak gol orucunu bozmuş oldu.

Haberin Devamı

250. MAÇ COŞKUSU

Fenerbahçe'de 6. sezonunu geçiren Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, Gaziantepspor maçında sarı-lacivertli formayla 250. resmi maçına çıktı.

Fenerbahçe formasıyla ligde 166, Türkiye Kupası'nda 28, Süper Kupa'da 2 ve Avrupa kupalarında da 53 olmak üzere toplam 249 maça çıkan tecrübeli kaptan Alex, Gaziantepspor mücadelesiyle birlikte 250. kez sarı-lacivertli formayla sahada yer aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kartla 2 maç ceza alarak takımdan uzak kalan Brezilyalı futbolcu, bu karşılaşmayla birlikte formasına kavuştu.

Öte yandan, sarı-lacivertli futbolculardan Mehmet Topuz da Süper Lig, Türkiye Kupası, resmi kupalar, Avrupa kupaları ve milli maçlar dahil olmak üzere, Kayserispor ve Fenerbahçe forması altında 250. resmi maçına çıktı.

SÜPER LİG'DE SON DURUM

Fenerbahçe ben de varım dedi

TRİBÜNDE EVLENME TEKLİFİ

Fenerbahçe-Gaziantepspor karşılaşmasında, Cengiz ismindeki bir taraftar, sevgilisi Ezgi'ye tribünde evlenme teklifi yaptı.

Karşılaşmanın 27. dakikasında maraton üst tribün korkuluklarından aşağıya doğru sarkıtılan ve üzerinde “Ezgi benimle evlenir misin?” yazısının yer aldığı pankartta, çiftin resimleri de yer aldı.

Haberin Devamı

İKİNCİ YARIDA EMRE'NİN YERİNE SELÇUK SAHADA

Gribal enfeksiyon nedeniyle hafta içindeki antrenmanların büyük bölümüne katılmayan Emre, ikinci yarıda yerini Selçuk'a bıraktı.

Teknik Direktör Christoph Daum, ilk yarıda bir de sarı kart gören Emre'nin yerine ikinci yarıya Selçuk ile başladı.

Teknik direktör Daum, maçın 71. dakikasında orta alanın solundaki Özer'i saha kenarına alıp, Vederson'u oyuna sürdü.

Maçın 84. dakikasında sakatlanan Mehmet Topuz, sahayı sedye ile terk ederken, bu futbolcunun yerine Deivid görev aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!