Fener kendini eledi

Güncelleme Tarihi:

Fener kendini eledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

İtalyan basını, Parma'ya 3-1 yenilerek UEFA Kupası'na 1. turda veda eden F.Bahçe için, ‘‘Kendi kendilerini elediler’’ yorumunu yaptı. İtalyanlar, F.Bahçe'nin futbol oynamak ve gol atmak azmi ile çırpındığını belirterek, sarı lacivertli takıma övgüler yağdırdı.

Hatırlanacak gece...

Baliç'in golünden sonra, İtalyan takımının turu zora soktuğunu, ancak Boghossian'ın golü ve Boliç'in şutunun direkten dönmesinin karşılaşmanın kaderini çizdiğini yazdı.

La Gazetta Dello Sport

Parma çok korktu...

‘‘F.Bahçe'nin soğuk duş golüne Boghossian yanıt verince tur kapısı açıldı’’ dedi. Aynı gazete Parma için, ‘‘Canlı, yürekli ve güzeldi. Ancak çok korktu’’ yorumunu yaptı. Gazete değerlendirmesinde, ‘‘Türkler 1-0'ın üzerine yatmadılar, tam tersi sürekli gol aradılar’’ dedi.

Corriere Dello Sera

Bacakları titredi...

‘‘Parma turu pamuk ipliğine sarılarak geçti’’ başlığı ile F.Bahçe'nin son dakikalarda direkten dönen şutu ile İtalyanların bacaklarının titrediğini hatırlattı.

La Repubblica

Fener sonuna kadar direndi

‘‘Yürekleri hoplatan maçta Parma turu zor geçebildi’’ başlığı ile ‘‘Crespo önce göğüs, sonra topukla maçı çevirdi. F.Bahçe sonuna kadar direndi. Az daha tarihi sonucu elde edecekti’’ değerlendirmesini yaptı.

Rai 1 Televizyonu

Yüreğimiz ağzımıza geldi...

‘‘F.Bahçe kendi kendini eledi, ama yüreğimizi de ağzımıza getirdi. Boliç'in topu direkten dönmeseydi F.Bahçe turu alıp götürecekti’’ yorumunu yaptı. Bu arada tüm gazeteler F.Bahçe'de en iyi oyuncu olarak Baliç'i gösterirken, Högh ve kaleci Buffon sahanın kötüleri olarak yansıtıldı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!