Fener de bitti Lorant da: 2-0

Güncelleme Tarihi:

Fener de bitti Lorant da: 2-0
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2002 02:12

Ve beklenen oldu. Haftalardır sapır sapır dökülen, mücadele etmeyen ve futbol oynamayan 200 milyon dolarlık yıldızlar ordusu, G.Saray’ın kiralık verdiği Duro ve Fazlı’nın gollerine boyun eğdi.

Bu büyük şok, Lorant’ın koltuğunu salladı. Yönetim Kurulu, dün gece İstanbul’da toplandı. Bütün yöneticiler Alman hocadan şikayetçi. Lorant’ın görevine son verilmesi artık an meselesi.

FENERBAHÇE, Malatya'da stop etti... Haftalardır kötü oynayan ve her maçında günü kurtaran sarı lacivertli takım sonunda iflas etti. Mütevazi bir kadroya sahip olan Malatyaspor karşısında tel tel döküldü ve Rüştü'nün sayesinde farklı yenilgiden kurtuldu: 0-2.

Her maça değişik bir onbir çıkaran Lorant, dün de hayal kırıklığı yarattı ve bir anlamda kendi sonunu hazırladı. Görevde kalıp kalmayacağı pamuk ipliğine bağlı olan Alman çalıştırıcı ilk kez kulübesine hapsoldu ve takımının hezimetini seyredip durdu.

MALATYA BASKISI

14. dakikada Malatyaspor atağında Duro'nun ceza sahasına gönderdiği topa, Sertan kafayla sert vurdu, top az farkla auta gitti. 16. dakikada soldan gelişen Malatyaspor atağında Timuçin'in pasında ceza sahasında topla buluşan Sertan, topu müsait durumdaki Serkan'a verdi. Serkan’ın vuruşunda top az farkla auta çıktı.

26. dakikada Malatyaspor atağında Timuçin’in soldan pasında, Fazlı'dan önce kaleci Rüştü topu kornere çeldi. Kornerden gelen topa Duro sert vurdu, top yandan auta gitti.

41'inci dakikada Malatyaspor öne geçti. Duro yaklaşık 32 metreden vurdu ve topu Rüştü'nün uzanamayacağı köşeye bıraktı: 1-0.

İkinci yarıya Washington'un yerine giren Revivo da takımının kurtarıcısı olamadı.

52'nci dakikada Sertan'ın ara pasıyla sağdan ceza alanına sokulan Fazlı, Ogün'den sıyrılıp vurdu ve takımını 2-0 öne geçirdi.

59'uncu dakikada Serhat'ın attığı gol ofsayt diye iptal edildi. Bu dakikadan sonra tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen Fenerbahçe, beraberlik amacına da ulaşamadı. Çok kötü bir gününde olan Serhat girdiği net pozisyonlardan gol çıkaramadı.

90 dakika bittiğinde Ortegalı, Revivolu Fenerbahçe sahayı boynu bükük terketti. Ligdeki ilk mağlubiyetini alan sarı lacivertliler Solna maçı öncesinde iki deplasmanından tek puanla döndü ve büyük moral kaybına uğradı.


STAT: Malatya İnönü


MALATYA


1 Miloşevski (***)

28 Tolga (***)

44 Mert (***)

4 Arsin (***)

99 Serkan (***)

21 Duro (***)

20 (Dk.84 Oliveria)

14 Ayman (***)

10 Mithat (***)

16 (Dk.73 Selim **)

7 Timuçin (****)

9 Fazlı (***)

11 Sertan (***)

33 (Dk.63 Hasan Özer **)



FENERBAHÇE


1 Rüştü (***)

5 Ümit Özat (*)

3 Ogün (*)

4 Mustafa (*)

30 Ali Güneş (*)

28 (Dk.58 Johnson *)

7 Hakan (*)

32 Steviç (*)

20 (Dk.73 Yusuf *)

23 Ortega (*)

18 Abdullah (*)

9 Serhat (*)

21 Washington (*)

10 (Dk.46 Revivo *)



GOLLER: Dk.41 Duro, Dk.52 Fazlı

SARI KARTLAR: Dk.47 Ayman,

Dk.55 Mithat,

Dk.56 Abdullah

HAKEMLER:Muhittin Boşat (**)

Koray Gencerler (**)

Selçuk Kaya (**)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!