Fener bizi korkutamaz

Güncelleme Tarihi:

Fener bizi korkutamaz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 1997 00:00

Haberin Devamı

Mehmet Ali Yılmaz, F.Bahçe'nin yeni transferlerini hafife aldı

Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ‘‘Moshoeu ve Faruk, Kocaelispor'a ne vermişler ki? Bence F.Bahçe'ye de fazla birşey katmazlar’’ yorumunda bulundu. Yılmaz, Avni Aker Stadı'nı da 100 yıllığına kiralayacaklarını açıkladı

Fener'e laf attı

Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz yine Fenerbahçe'ye laf attı. Yılmaz, Fenerbahçe'nin Faruk ve Moshoeu'yu transfer etmesini önemsiz olarak değerlendirdi. ‘‘Faruk ve Moshoeu bu sezon kendi takımlarına ne vermişler?’’ diye soran Yılmaz, ‘‘Bence bu iki futbolcu F.Bahçe'ye fazla birşey katmaz. Bu transferler de bizi korkutmaz’’ iddiasında bulundu.

Stadı kiralıyorlar

Yılmaz, futbol takımının üç kupayı da alacağını, en büyük hedeflerinin Şampiyonlar Ligi olduğunu söyledi. Yılmaz, Şampiyonlar Ligi hazırlığının ilk ayağı olarak Hüseyin Avni Aker Stadı'nı 100 yıllığına kiralamanın oluşturduğunu açıklarken şunları söyledi:

Gelir getirecek

‘‘Devletin, o stada yapması gereken yeni bazı hizmetler var. Bunlar gerçekleştikten sonra Avni Aker'i 100 yıllığına kiralayacağız, sonra da çevresinde yeni düzenlemeler yapacağız. Otoparktan, iş merkezine ve marketine kadar gelir getirici birçok hizmet sunacağız.’’

O defter kapandı

Başkan Yılmaz, Trabzonspor CD'si, Trabzonspor Marşı ve Trabzonspor Parfümü için de hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirtti. Yılmaz, Özkan Sümer'in işine karışmadığını, transfer sorumluluğunun kendisinde olduğunu belirterek, ‘‘Ancak Yılmaz Vural'la söz düellosuna girmesini onaylamıyoruz. Biz o defteri kapadık’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!