'Favori bizim takımlarımız'

Güncelleme Tarihi:

Favori bizim takımlarımız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2014 14:35

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, "Takımlarımız gerekli tavkiyeleri yaparlarsa, İzmir'de düzenlenecek şampiyonanın en büyük favorisi gerek kata, gerekse kumite de yine bizim takımlarımız olacak" dedi.

Haberin Devamı

Delihasan, yaptığı açıklamada, Bartın'da düzenlenen Türkiye Kulüpler Şampiyonası'nın oldukça başarılı geçtiğini belirterek, Türkiye'nin, gelecek ay İzmir'de düzenlenecek Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası'nda uzun yıllardır sürdürdüğü üstünlüğünü devam ettireceğini söyledi.

Şampiyonanın yıllardan beri tartışmasız en başarılı ülkesi olduklarını dile getiren Delihasan, "Takımlarımız gerekli tavkiyeleri yaparlarsa İzmir'de düzenlenecek şampiyonanın en büyük favorisi gerek kata, gerekse kumitede yine bizim takımlarımız olacak" diye konuştu.

Delihasan, Bartın'da düzenlenen şampiyonanın seçme niteliği taşıdığını ve burada başarılı olan kulüplerin İzmir'deki şampiyonada bölge olarak yarışacaklarını kaydetti.

Soma'da yaşanan maden faciasının ardından yönetim kurulu ile istişarelerde bulunduklarını ve federasyon olarak yapılabilecekleri masaya yatırdıklarını anlatan Delihasan, alacakları karar çerçevesinde hareket edeceklerini söyledi.

BAKMADAN GEÇME!