Fatura Zico'ya

Güncelleme Tarihi:

Fatura Zicoya
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 26, 2007 00:00

Avrupa defterini kapatan F.Bahçe, ezeli rakiplerinin puan kaybettiği haftayı da boş geçip, büyük bir avantajı tepince Zico, hedef tahtasındaki isim oldu. İşte anketin sonucu...

Haberin Devamı

Şampiyonluk yolundaki rakipleri Beşiktaş ve G.Saray'ın puan kaybettiği haftayı boş geçen F.Bahçe'de teknik direktör Arthur Zico, eleştiri oklarının hedefindeki isim. Hollanda'da oynanan AZ Alkmaar maçında oyuna müdahale etmediği için eleştirilen ve UEFA Kupası'nda turun kaybedilmesinin baş sorumlusu olarak gösterilen Zico, dün alınan Antalyaspor yenilgisinin ardından da yine yoğun şekilde eleştirildi.

Hurriyet.com.tr olarak biz de okurlara sorduk, "Fener'de yönetim kararsız. Sizce Zico kalsın mı, gitsin mi?"
Ankete katılanların büyük çoğunluğu, Brezilyalı çalıştırıcı için "Gitsin" diye oy kullandı. İşte anketin sonucu:


Fatura Zicoya


Haberin Devamı











Hurriyet.com.tr'ye yorumlarını gönderen okurların görüşlerinden bazıları ise şöyle:

Ünal İç: Ya kardeşim zico gitse ne olur kalsa ne olur bu kadar ruhsuzu isteksizi ve korkağı aynı anda sahada görmedinizmi rakiplerin puan kaybetmiş sen pikniğe çıkıyon sanki tebrikler antalya, ruhlarıyla oynadılar ve bence nefis mücadelesi yaptılar acaba fenerbahçeliler ne mücadelesi yapıyordu!

Hakan Kenger: Aziz bey ayakta alkışla Zico ile Alex'i... Hepinizin boyu devrilsin. Adam gibi top oynayın da 5 tane yiyin. Aldığınız paraya bakın bir de oynadığınız oyuna... Yönetim, Zico, Alex, Deivid, Volkan, Deniz acil ihraç edilmeli, Sadettin Saran gelmelidir.

SON 5 MAÇTA 1 GALİBİYET
F.Bahçe, Turkcell Süper Lig ve UEFA Kupası'nda üst üste çıktığı son 5 resmi maçın sadece 1'inde kazanırken, maçların genelinde ortaya konulan performans da düş kırıklığı yarattı.

Ligde Çaykur Rizespor'a 2-1 kaybeden sarı-lacivertliler, ardından UEFA Kupası'nda karşılaştığı AZ Alkmaar'la Kadıköy'de 3-3, Hollanda'da da 2-2 berabere kalarak elendi.

Ligde Sakaryaspor engelini tek golle 1-0 geçen Fenerbahçe, G.Saray'ın 2 puan yitirdiği haftada Antalyaspor'a 1-0 kaybetti. F.Bahçe, en yakın takipçisi G.Saray'ın 6 puan önünde liderliğini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Adem Kördiş: Bu iş sadece Zico ile sınırlı değil kaleci Volkan bir zamanlar İlhan Mansız'ın yaptığı gibi gitsin mankenlik yapsın, çünkü gol olan toplara iyi poz veriyor; sadece durup bakıyor.

Şerafettin Esin: MÜNECCİM DEĞİLİM! ama AZ maçı kadrosu ile maça çıkarsa FENER Kesin puan kaybeder demiştim ve öyle oldu. ZICO, AZ maçında ALEX, TÜMER ve hazır olmadığı her halinden belli olan KEZMAN'ı aynı anda sahaya sürerek büyük risk aldı. Rakibi de orta sahasını az adamla tutup birde yavaş oynadıkları için FENER iki güzel gol buldu. ZICO maçın ikinci yarısında, rakibi taze kuvvetleri sahaya sürerken, kendisi adı geçen bu üç oyuncudan en az ikisini kenara almayarak AVRUPA defterini kapattı. Aynısını Antalya da da yaptı.

Haberin Devamı

Nasıl olsa GS ve BJK'da puan kaybediyor, bizim için değişen bir şey yok hala lideriz diye sakın kendinizi ve bizleri kandırmayınız. Böyle devam ederse bırakın şampiyonluğu en iyi derecemiz dördüncülük olur.

Merak ediyorum DENİZ ve AURELİO aynı anda sahada olmaz diye bir kuralmı var. Fener'in kazandığı önemli maçlara bakın tek forvet ve beşli orta saha ve bu orta sahada AURELİO, DENİZ ve APPİAH yanyanadır. Ha bir de kondisyon meselesi var.. Bilen biri demişti ki "kazanılan kondisyon 7 ayda sıfırlanırmış." Anlaşılan DAUM zamanında kazanılan kondisyonun sonuna geldik galiba...


Dündar  Barlas: Sevgili yönetimimiz, kurduğun takımla gurur duy. Sayenizde rahat bir maç izlemek hayal oldu. Maddi gücü bizden çok düşük klüpler bile Avrupa'da her sene borusunu öttürürken, bizim her sene kurduğumuz 'rüya takım'lar bir varlık gösteremiyor. Şimdiden önümüzdeki haftaki başarısız sonucumuzun mazereti hazır hafta arası kupa maçı oynadık!!! Siz yöneticilerle bu takım asla hakettiği yerlere gelemeyecek...

Haberin Devamı

Şimon Abenhabip: Ziko acele gitmeli milyon dolarlık takıma yazık günah bumu fenerbahçe 100.yıla yakışan takım stakımın durumu şuandakinden daha iyiydi.

Zafer Birben: Sormaya bile gerek yok.....durması hata....hemen kendisi gururluysa gider.

Salih Salih: Şansımıza bu sene şampiyonluk yarışında kimse yok. Yoksa 3. bile değildik. Bence yılmaz Vural gelsin. Şımarmış futbolcular yerine yedekler oynasın.


Fatih Ekşi: Fenerbahçeyi izledikçe keşke küçükken bir futbol kulübüne gitseydim diyorum. Eğer gitseydim Deniz'in oynadığı futbolu oynamazsam, Alex'in koştuğununu mesafinin 2, 3 katını koşmazsam, futbol yaşantım bittikten sonra bu takımı Zico'dan daha iyi yönetmezsem... Bu ne ametörlük anlamadım. Bunlar kendine profosyanel mi diyor?

Haberin Devamı

Kadir Mutlu: Yorumları dinledim ama hep aynı bu takım ne Avrupa'da ne de süper lig de başarıyı yakalıyamaz. Önce ruh olcak para için değil forman için oynuyacaksın(Lugano, Tuncay) hariç Zico bu işten anlıyorsa benim de Premier Lig'de teknik menejer olmam gerek. 2 haftadır kötü olan Deniz hala 11 de başlıyor, Mehmet Aurelio yedek sonradan oyuna giriyor. Yazık Fenerbahçe'ye Lee Gueen, Pier Van H. Futbolcularla diyologları iyi olan teknik direktör lazım. Bügün SADETTİN SARAN gibi adamlar külüpten ihraaç ediliyor. Yazık


Murat Harmankoy: Bence zico kalsın. Zaten kim gelirse gelsin Fener'e fark etmez. Gelen adama yazık olur. Kariyerini bitirir adam.Â
 

MEHMET AKKUŞ: Zico, kalsı kardeşim, adam bir numaralı teknik adam, Cimbom'u şampiyon yapacak inşallah az kaldı.

Hakan Erözalp: Zico gitmeli, Volkan, Ümit, Olcan, Semih, Tümer, Deniz, Edu, Lugano bu takımın futbolcusu olamaz değil olamazlar. Alex mutlaka kalmalı, Tuncay çok ama çok akıllanmalı, Luciano dönmeli Ergun Penbe mutlaka alınmalı, kaleye Cordoba alınmalı, Rüştü jübile yapılmadan gönderilmeli böyle sakatlık olmaz. Alacaklarıda kesilmeli bu takım yol geçen hanı değil kimsenin konuşmaya hakkı yok herkes köşklerde yaşıyor; kapı orda kimse gık demesin bu şanlı takım elinizde oyuncak oldu yeter artık. Aziz başkan neşteri vur.


Bülent Ayhan:
Reçete:

1 Aziz Yıldırım istifa etsin.
2 Herkes "GERİ DÖN" desin.
3 Aziz Yıldırım "ARTIK DÖNMEM" desin.
4 Sonra da pişman olup geri dönsün.
Böylece, Fenerbahçe bütün sorunlarını YİNE unutsun!


Turan Kovalcalı: FB Teknik direktörsüz de şampiyon olur. Zico yetersiz, ama gönderilmesin. FB'nin 100. yılda ZICO gibi, Dünyanın en iyi futbolcularından biri olan, bir Teknik Drektörle şampiyon olması daha bir anlamlı olur bence. Ama sezon sonunda mutlaka gönderilmeli.


Mustafa Gülgü: 100. yılımızda bizi bu hale düşüren sadece iki kişi var: Biri Volkan diğeri de Zico... Alın ikisini kulüpten bakın Fener nasıl şaha kalkacak.


MUSTAFA  KÜÇÜK: Böyle kalecin varsa ligde kaldığına dua et.

Metin Yamaner: Daum'dan ağlıyorduk daha kötüsü geldi...

Doğan Sözbir: Bu takıma artık vereceği hiç bir şey kalmayan ve hiç kimsenin güvenmediği teknik direktörün biran önce gönderilmesini istiyoruz. Yönetimin bir takımı bu kadar aciz hale getirmesini anlamıyorum. Aziz Yıldırım futbolcudan da futboldan da anlamıyor, yönetimde gitsin. İyi topçuları da küstürdüler yazıklar olsun.

Mehmet Deniz: FENERBAHÇE; AVRUPADA GEZİYOR, RİZEDE ÇAY İÇİYOR, ANTALYADA TATİL YAPIYORLAR. HEP BÖYLE OL.

Melih Evcik: Allahaşkına Zico git.Edu ve Deividide al.Yazıktır günahtır.YETEEEEERRRRR......!!!!


Bülent Tas: Zico gitsin Daum gelsin. Bu sene en kötü Fenerbahce görüyoruz. Adam batırdı, dağıttı takımı. Yaptığı değişiklikler akıl almaz. Appiah cikiyor semih giriyor.Olcan cikiyor Deivid giriyor.Orta sahada kim kaldi? Mehmet Aurelio bastan niye koymuyorsun ondan iyisi mi var...

Mehmet Gargacı: Kimse olaya yukarıdan bakamıyor. Sorun ne başkanın kim olduğunda, ne de teknik direktör ya da futbolcuların kim olduğunda. Çünkü bu kişiler kim olursa olsun değişmeyen ve hep süregelen bir şey var Fener'de: oyuncuların psikolojisi... Bunun nedeni de herkeste olan (gizli ya da açık)FB aşkı. Bu nedenle medyada önüne gelen hep FB'yi yazıyor. Bu da futbolcuları olumsuz etkiliyor. Bu psikoloji ile kimileri kahraman olmak için bencilliğe başvuruyor, kimileri de hata yapma korkusu ile verimsiz oynuyor.

Necat Olcay:
Yabancı olsun çamurdan olsun felsefesi işte ancak buraya kadar getirir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!