Fatih Terim'e ‘Yılın Spor Adamı’ Ödülü

Güncelleme Tarihi:

Fatih Terime ‘Yılın Spor Adamı’ Ödülü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2009 23:46

MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, memleketi Adana'da yayın yapan 5 Ocak Gazetesi'nin 10'ncu yıl balosuna katılıp, kendisi için hazırlanan Yılın Spor Adamı Ödülü'nü aldı.

Seyhan Oteli'nde düzenlenen törende plaketini Adana Valisi İlhan Atış'tan alan Terim, “Burada olmaktan son derece mutluyum. 5 Ocak Gazetesi'nin 10'ncu yılını tüm emeği geçenler adına kutluyorum. İnşallah nice 10 yıllarda beraber oluruz. Bu vesile ile de annemi, babamı, dostlarımı gördüğüm için son derece mutluyum. Böyle bir fırsat bulamamıştım. Ümit ediyorum ki Adana gerektiği yeri her yerde almaya devam edecektir. Bunların en önemli yansımaları da medyada olacaktır. Bu yüzden Adana için yapılan bu önemli görevi takdirle karşılıyorum. Fırsat buldukça bende yardım etmeye çalışıyorum. Son günlerde bir hayli gündemde olan Adanalılar sanıyorum ki geç kalmış o önemli yeri, en kısa zamanda fazlasıyla alacaktır. Bunda da hepinizin payı olacaktır. Adanalı olmaktan, bir kere daha gurur duyduğumu ifade ediyorum” dedi.

Terim'e daha sonra Adana Demirspor Kulüp Başkanı Bekir Çınar, plaketle birlikte Adana Demirspor’da oynadığı dönemde giydiği üzerinde Fatih Terim yazan 5 numaralı forma ve mavi lacivertli kaşkol armağan etti.
Terim, ayrıca Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu'ya 5 Ocak Gazetesi'nin özel plaketini verdi.

HEDEF İSPANYA

2010 Dünya Kupası eleme grubu maçları hazırlıkları kapsamında Fildişi Sahili ile 11 Şubat'ta İzmir'de özel maç oynayacaklarını belirten Terim, “Ancak önemli olan İspanya ile yapacağımız grup maçı. Tüm hazırlıklarımızı bu maçı kazanmak için yapacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!