Farfan, Galatasaray yolunda

Güncelleme Tarihi:

Farfan, Galatasaray yolunda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2013 14:38

Transfer çalışmalarını son sürat devam eden Galatasaray'da başkan Ünal Aysal, LİG TV'de çıktığı canlı yayında Schalke'nin Perulu yıldızı Farfan hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ve bu kararı asıl olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararını gözden geçirdikten sonra vereceklerini ifade eden Aysal, Farfan ile ilgilendiklerini de doğruladı. Farfan'ın transferi için girişimleri olduğunu ifade eden Aysal, "Farfan ile ilgileniyoruz. Transferinde belirli bir mesafe aldık" dedi.

FARFAN KİMDİR?Tam adı: Jefferson Agustín Farfán Guadalupe
Doğum tarihi: 26 Ekim 1984 (29 yaşında)
Doğum yeri : Lima, Peru
Boyu: 1,77 m
Mevkii: Orta Saha, Forvet
Oynadığı takımlar: Alianza Lima, PSV Eindhoven, FC Schalke 04

GÖKHAN İNLER'İ DE DOĞRULADI

Ünal Aysal, Gökhan İnler hakkında ilk kez net bir ifade kullandı. Teknik direktör Fatih Terim'in listesinde Gökhan İnler'in olduğunu ifade eden Aysal, "Hocamız Gökhan İnler ile ilgili" dedi.

Haberin Devamı

"BURAK İLE İLGİLİ GELMİŞ BİR TEKLİF YOK"

Ünal Aysal, takımda bulunan oyuncularla ilgili olarak; "Bana Burak ile ilgili yazılı gelmiş bir teklif yok. Umut Bulut'u şu veya bu şekilde camiaya kazandırmak istiyoruz. Kerim Frei ile de ilgileniyoruz. Ben Sneijder'in ayrılacağına ihtimal vermiyorum" dedi. Ünal Aysal, basında yer alan transfer iddialarıyla ilgili olarak ise; "Quaresma ilgi alanımızda değil. Arda'yı gönlümüzden silmedik. Döneceği yer yine Galatasaray, anlaşma zemini bulursak neden olmasın."

"SPANOULIS'İ İSTİYORUZ"

Ünal Aysal, basketbolda takıma yapacakları transferle ilgili olarak; "En son 2 gün içinde Vassilis Spanoulis ve Zaza Pachulia isimleri gündemimizde. Vassilis Spanoulis ile ilgilendiğimiz doğru ama parası çok. Oturup pazarlık yapacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!