Falçata dudakta patladı

Güncelleme Tarihi:

Falçata dudakta patladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2003 01:58

İdmanda ayağına sert giren Giunti'nin kondisyon salonunda da küfretmesi üzerine sinirlenen Ahmet Dursun, elindeki bıçağı arkadaşına fırlattı ve yaralanmasına neden oldu.

BEŞİKTAŞ'a geldiği günden bu yana sorun olan Ahmet Dursun'un önceki akşam antrenman sonrası kavga ettiği İtalyan futbolcu Giunti'ye hayret verecek bir şekilde saldırmasının perde arkasında bir hafta önce antrenmanda yaşananlar olduğu öğrenildi. Ahmet bir hafta önce antrenmanda kendisine tekme atan İtalyan futbolcudan intikamını önceki akşam krampon temizleyicisi bıçak ile aldı.

Sezon başından bu yana istikrarsız futbolu ile dikkatleri çeken Ahmet Dursun'un bir hafta önce Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanda ayağına sert giren Giunti'nin önceki akşam da kondisyon salonunda kendisine İtalyanca küfretmesi üzerine küplere bindi. Sinirlenen Ahmet Dursun, ‘‘Sen bittin’’ diyerek elindeki krampon temizleyicisinin keskin tarafını İtalyan futbolcunun suratına fırlattı.

Giunti'nin dudağına saplanan ince bıçak ortalığı bir anda ortalığı gerdi yüzündeki kan ile birlikte Ahmet Dursun'a vurmaya başladı. Bu gergin ortamı araya giren kaptanlardan Sergen Yalçın önledi ve her iki futbolcuyu da yatıştırdı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, İtalyan futbolcu Giunti'yi kontrol altına alarak tedavisini yaptı ve evine gönderdi.

Teknik Direktör Mircea Lucescu her iki futbolcunun da hatalı olduğunu belirterek ağır para cezası vermek isteyen menajer Sinan Engin'e karşı çıkarak, ‘‘Bu oyuncuları kazanmak zorundayız. Ahmet Dursun'un psikolojik sorunları var. Oynamaması ve yedek kulübesinde oturmasını sorun ediyor. Bana güvenin Ahmet Dursun'u kazanacağız. Cezayı şimdilik erteleyelim’’ dedi.

Bu arada Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı Hüsnü Güreli, siyah beyazlı takımdaki birlik ve beraberliği kimsenin bozmaya hakkı olmadığını belirterek Sinan Engin'den rapor istedi. Güreli, ‘‘Beşiktaşlı futbolcular sezon başından bu yana paralarını tıkır tıkır alıyorlar. Ama bu başarılı tabloyu bozmak isteyen olursa iş akdi fesh edilir. Herkes dikkatli olsun. Beşiktaş'ta oynamak istemeyen varsa hemen gitsin’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!