F.Bahçe'ye milli pansuman

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçeye milli pansuman
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 13, 2011 12:03

Milli ara Fenerbahçe'nin yaralarını sardı... Sarı-lacivertliler lige verilen arada en uzun süre dinlenen takım oldu.

Sarı-lacivertli takımın, uzun süre sakatlıkları bulunan oyunculardan, Serdar Kesimal hariç tüm futbolcuları Mersin deplasmanında forma giyebilecek.Â

Milli maçlar nedeniyle verilen araya cuma günü maç oynadığı için en erken giren ve 6. hafta maçını da en son (pazartesi günü) oynayacak takım olan Fenerbahçe, hem en uzun süre dinlenen takım oldu, hem de sakatlıkların geçmesi için en uzun zamanı bulmuş oldu.

Ayak bileği burkulan ve bağlarında zedelenme olan Serdar Kesimal' in 7. haftada evinde Samsunspor ile oynayacağı maça yetişmesi bekleniyor.

Uzun bir sakatlığın ardından Milli Takımın Azerbaycan ile oynadığı karşılaşmada 78 dakika sahada kalan Emre Belözoğlu'nun ligde bu sezon ilk kez Mersin İdmanyurdu karşısında sahada olması bekleniyor.

Sarı-lacivertli takımda, milli takım kampından çıkartılan Selçuk Şahin ve ağrıları devam eden Volkan Demirel'in Mersin deplasmanında forma giymelerinde herhangi bir engel bulunmadığı alınan bilgiler arasında.

Ay-yıldızlı takımın Azerbaycan ile karşılaÅŸtığı maçın kadrosunda yer almayan Gökhan Gönül, pazartesi gününe kadar oynayabilecek duruma gelecek.Â

DIA HIRS KÜPÜ

Aykut Kocaman'ı eleştiren sözler kullandığı belirtilen Issiar Dia'nın yedekliği sorun etmesine rağmen hırslı bir şekilde çalıştığı ve formaya yakın olduğu belirtiliyor. Senegalli genç yıldız Mersin deplasmanı için kendini hazırlarken, "Mersin maçı zor olacak. Ama biz liderliğimizi sürdürmek ve galibiyet sayımızı artırmak istiyoruz. Güzel bir maç olacağını, heyecanlı geçeceğini ve taraftarların keyif alacağını tahmin ediyorum. Mersin'de kaliteli oyuncular var. Biz onlardan daha iyiyiz ve oynarsam skora katkı yapacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

STOCH, MERSİN İDMANYURDU KARŞISINDA DA OYNAMAK İSTEDİĞİNİ BELİRTTİ

İstanbul Büyük Şehir Belediyespor maçında forma bulan Stoch, kendine ait resmi internet sitesinde takımı ile ilgili görüşlerini sunarken, "Ayrılan arkadaşlarımıza karşı iyi takviyeler yapıldığını söylemeliyim. En son İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında oynadım ve golümü attım. Eğer hocam Aykut Kocaman görev verirse, Mersin deplasmanında da sahada olmak istiyorum. Takım olarak kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Her takımı yenecek güce sahibiz" açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!