F.Bahçe U15 takımı ilk maçını kazandı

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe U15 takımı ilk maçını kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2011 12:44

Fenerbahçe U15 Futbol Takımı, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de devam eden Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonası’ndaki ilk maçında, Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven’ı 2-0 yenmeyi başardı.

Haberin Devamı

Budapeşte’de15 Mayıs’a kader sürecek şampiyona, dün akşam saatlerinde düzenlenen açılış seremonisinin ardından, bu sabah oynanan maçlarla başladı. Turnuvada maçlar, 20’şer dakikalık 2 devre halinde oynanıyor. İlk maçında PSV Eindhoven ile karşılaşan Fenerbahçe U15 Futbol Takımı 10. ve 28. dakikalarda Aziz’in attığı gollerle, mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası Süper Finali’nde Beşiktaş’ı yenerek Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan Fenerbahçe, turnuvadaki 2. maçını bugün saat 16.00’da MFK Kosice ile ve 3. maçını yine bugün saat 18.00’de Brøndby I.F. ile oynayacak.

19 ülkeden 20 takımın mücadele ettiği Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonası sonucunda 2 takım organizasyonun dünya şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.  Avrupa Elemelerinden gelecek en iyi 2 takım, Manchester’da düzenlenecek Manchester United Nike Premier Cup’ta yer alacak. Bu şampiyonanın tarihi ise daha sonra belirlenecek. Turnuvada şu takımlar mücadele ediyor.

Haberin Devamı

Avusturya - FK Austria Wien Akademie
Belçika KRC Genk
Hırvatistan – NK Zagreb
Çek Cum – SK Sigma Olomouc a.s.
Danimarka – Brøndby I.F.
Finlandiya – Honka
Macaristan – ?
Israil – Beitar Nes Tubruk Netanya
Hollanda – PSV Eindhoven
Norveç – Viking Fotball
Polonya – KP Legia Warszawa
Portekiz – F.C. Porto
Rusya - Konoplev Football Academy
Sırbistan – FC Red Star
Slovakya – MFK Kosice
Slovenya – NK Maribor
Isveç – Malmö FF
Isviçre – FC Aarau
Türkiye – Fenerbahce SK
Ev sahibi – Puskás Academy (Macaristan)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!