F.Bahçe-Antalya maçının biletleri satışta

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe-Antalya maçının biletleri satışta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2012 00:00

Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında, 29 Ekim Pazartesi günü Medical Park Antalyaspor ile yapacağı, cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların statta izleyebileceği maçın biletlerinin dağıtımına başlandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, kulüp kongre üyeleri için dağıtımı başlayan ücretsiz biletlerin, yarın Fenerbahçe Taraftar Kart ve Fenercell hattı sahiplerine sunulacağı, 20 Ekim Cumartesi gününden itibaren de genel dağıtımın yapılacağı belirtildi.

Taraftarlar biletleri, Soyak Migros, Ülker Sports Arena, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Merter Migros ve Cevahir Alışveriş Merkezi'nde bulunan Biletix gişelerinden temin edebilecek.

Taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle Ankara AnkaMall ve İzmir Agora Fenerium mağazalarında da bilet dağıtılacağı kaydedildi.

Fenerbahçe Futbol Takımı, Medical Park Antalyaspor mücadelesiyle, 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının son maçına çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, bu sezon Kadıköy'de, Gaziantepspor, Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Beşiktaş maçlarında sadece kadın ve çocuk taraftarların yer aldığı tribünlere karşı oynamıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!