F.Bahçe Adana'da mahsur kaldı

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe Adanada mahsur kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2011 18:52

Spor Toto Süper Lig'in 6 haftasında deplasmanda yarın Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'yi Adana Havalimanı'nda 1500'e yakın taraftar karşıladı.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli futbolcular, uçaktan inip otobüse binerken taraftarların sevgisi ile karşı karşıya kaldı. Fenerli taraftarların aşırı sevgi gösterisi polis engeline takıldı.

Yüzlerce taraftarın futbolculara yaklaşmasına izin vermeyen polis, taraftarlara biber gazını kullanmak zorunda kaldı.

Takım otobüsü uçağın apronun bulunduğu alana yaklaştırıldı. Ancak futbolcuların kimisi uçaktan inip otobüse binerken, kimileri de uçakta kaldı.

ADANA'DA FENERBAHÇE İZDİHAMI - Süleyman Arat'ın objektifinden

KRİZİ KOCAMAN ÇÖZDÜ

Dakikalarca süren bu kargaşayı engelleyen isim ise teknik direktör Aykut Kocaman oldu. Teknik adamın, "Böyle saçmalık olmaz. Taraftarlar bizi görmek için onca yolu aşıp geliyor. Otobüs alana geri dönsün, biz de havalimanına gelerek futbolcularımızı ve beni görmek isteyen taraftarlarımızın arasından geçerek otobüsümüze girelim" demesinin üzerine takım otobüsü alana gitti.

Büyük güvenlik önlemleri altında Fenerbahçe takımı, alandaki otobüse bindi .

STOCH'U YERE DÜŞÜRDÜLER

Haberin Devamı

Bu arada Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, bir taraftarın üzerine atlaması sonucu yere düştü. Yaşanan izdihamda taraftarlar güçlükle futbolculardan uzaklaştırıldı.

Polis barikatını aşan bir taraftar ise Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a çiçek verdi.

MERSİN'DE DE SEVGİ SELİ 

Adana'daki izdihamın ardından harekete geçen takım otobüsü Mersin'e ulaştı.

Mersin HiltonSA Oteli önünde bir grup taraftar tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Sarı-Lacivertli ekip, taraftarların sevgi gösterileri nedeniyle bir süre otobüsten inmeyerek polisin güvenlik tedbiri almasını bekledi. Fenerbahçe kafilesinde otobüsten ilk inen teknik direktör Aykut Kocaman oldu. Kocaman, taraftarların tezahuratları arasında otele girdi. Ardından aralarında takım kaptanı Alex'in de bulunduğu diğer futbolcular da otobüsten inerek otele giriş yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!