Evlere Moda Geldi

Güncelleme Tarihi:

Evlere Moda Geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2014 11:04

Toya Yapı Basın Ekspres’te inşa ettiği yeni projesinde tasarım, moda ve mimariyi buluşturdu. Dice Kayek markasının yaratıcıları Ayşe ve Ece Ege, 100 milyon dolarlık Toya Moda projesinde konuta moda kattı.

Haberin Devamı

Toya Moda Dice Kayek imzası taşıyor

Evlere Moda Geldi

İstinye’deki projesini Porsche’nin tasarımıyla hayata geçiren Toya Yapı, Basın Ekspres’teki yeni projesi için uluslararası tasarım ve moda markası Dice Kayek ile iş birliği yaptı. 100 milyon dolar yatırım değerine sahip ‘Toya Moda’ projesinin mimarı ise Bünyamin Derman. 486 konut ve 35 ticari üniteden oluşan projede iç ve dış mekanlardan kapı numaralarına kadar ne noktada tasarım ön plana çıktı.


Fiyatlar 205 Bin Liradan Başlıyor

Toya’nın, İstanbul’un büyük fırsatlar barındıran, yeni Maslak hattı olarak nitelendirilen ve en çok değer artışı gösteren bölgelerinden birisi olan Basın Ekspres Yolu’ndaki en yeni projesi “Toya Moda” konumu ve yatırım avantajları ile dikkat çekiyor. 21 bin metrekare arazi üzerine hayata geçecek olan Toya Moda da 37-151 metrekare arasında stüdyodan 3+1 e kadar değişen büyüklük ve tiplerde 486 konut bulunuyor. 1,5 sene içinde yüzde 45 değer kazanan bu Basın Ekspres’teki projede daire fiyatları 205 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar vade olanağı sunulmasının yanı sıra yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar firma bünyesinde vadelendirme seçeneği sunuluyor.

Haberin Devamı


Yüzde 70 Yeşile Ayrıldı

Evlere Moda Geldi

“Toya Moda”, her katta her daireye özel balkonları ile yaşam alanlarının sınırlarını yeniden tanımlıyor. Yeşil alanların yüzde 70 olarak planlandığı proje sürdürülebilirlik politikası ile gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakıyor. Proje çevreye duyarlılığı ile LEED sertifikasına altın seviyede aday gösteriliyor. Kapalı otopark ve her daireye özel depo alanlarının da sağlandığı projede tüm dairelerin mutfak, banyo ve diğer iç mekanlarında kullanılacak ürünlerin tamamı 1. sınıf malzemelerden seçilecek. Kalite ve lüksün bütün özelliklerini bir arada bulunduracak “Toya Moda”da concierge hizmetleri ile otel konforu da standart hale getiriliyor.

Haberin Devamı


Zengin Sosyal Alanları Var

Sosyal yaşama dair birçok ihtiyacı karşılayacak “Toya Moda”, farklı mimarisi ve estetik çizgileri ile de dikkat çekiyor. Toya Moda’da yaşayanların sanatın farklı disiplinlerinde müzik, resim ve heykel atölyelerine katılarak hayatı ertelemeden, her saniyeyi dolu dolu yaşamaları amaçlanıyor.

Toya Moda’nın sosyal donatı alanlarında sauna, buhar banyosu, açık-kapalı yüzme havuzu, masa tenisi, dans-pilates, fitness, kapalı basketbol salonu, squash, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor. Toya Moda‘daki ticari birimlerle restoranlar, cafeler, popüler markaların mağazaları ve günlük ihtiyaçları karşılayacak market sadece birkaç adım uzağınızda olacak.

Haberin Devamı


Ulaşımı Kolay

Lokasyon açısından da önemli bir noktada bulunan “Toya Moda”, Merkezi İş Alanı (MİA) ilan edilen bölge olan Basın Ekspres Yolu’nda, E-5 ve TEM otoyollarını birleştiren önemli bir noktada bulunması ile de dikkat çekiyor. Proje, Atatürk Havalimanı’na 3 dakika uzaklıkta ve İDO Yenikapı İskelesine ise 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor. “Toya Moda”, Yeşilköy, Bakırköy gibi merkezlere yakınlığı ile de İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alıyor.


Toya Vista’da Geri Sayım Başladı

Avcılar’da inşa edilen ve yaklaşık 3 bin metrekare yeşil alanda konumlanan, Ağustos 2014’de teslimlerinin yapılacağı Toya Vista’da denizin önünüzde gölün arkanızda olduğu manzara ile 2+1 ve 3+1 konforlu daireler sunuluyor. Mart 2013 de teslimleri yapılan Avcılar Park’ta ise Marmara Denizi manzarası ön plana çıkarken evlerin tamamı bahçe ve deniz manzarasına göre konumlandı.

Haberin Devamı


Şehrin Merkezinde Q Studio Esentepe

Şişli Esentepe’de stüdyodan 2+1‘e kadar uzanan daire seçenekleri sunan Q Studio Esentepe çevreye duyarlı, geleceğe saygılı yapısı ile LEED sertifikasına aday oldu. Q Studio Esentepe, düşük karbon salınımı ve yüksek enerji verimliliğine sahip yapısı ile hem doğayı koruyor, hem enerji tasarrufu ile düşük aidat avantajı sunuyor. Q Studio Esentepe konforun yanı sıra sosyal imkanları ve ulaşım kolaylığı ile de diğer projelerden ayrılıyor. Taksim’e ve Maslak’a 10 dk., Boğaz’a 12dk. mesafede bulunan, tüm toplu ulaşım yollarının ortasında konumlanan Q Studio Esentepe, metro ve metrobüse yakınlığı ile yaşamı kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı


Qent İstinye LEED® For Homes™ Adayı

Boğaz sırtlarında, sadeliği ve çevreye uyumu ile öne çıkan Qent İstinye, İstanbul’un özellikle Boğaziçi bölgesiyle bütünleşmiş yaşam kültürünü referans alan, nitelikli konut ve mimarlık anlayışının çağdaş yaşam tarzıyla bir araya getiriyor. Qent İstinye’de daire sahiplerine mühendislik ile harmanlanmış geniş iç hacimler, Porsche Design Studio’nun fonksiyonel tasarım alternatifleri ile sunuluyor. Türkiye’de çok az örneği olan yeşil bina sertifikası LEED® for Homes™ adayı Qent İstinye’nin düşük karbon salınımı ve yüksek enerji verimliliğine sahip yapısı ile hem doğa korunuyor, hem de enerjiyi daha verimli kullanmayı mümkün kılan yeniliklerle enerji tasarrufu sağlanıyor.


Amaç Fark Yaratmak

1970 yılında Topaloğlu Ailesi tarafından kurulan Toya Grubu, inşaat ve turizm alanında faaliyet gösteriyor. Toya Yapı çatısı altında 2008 yılı sonunda yeniden yapılanarak konut projelerinin geliştirilmesi faaliyetlerini yürütüyor. Toya Yapı, estetik, çevreci, güvenli, konforlu, modern, teknolojik ve ayrıcalıklı yaşam projeleri ile gayrimenkul sektöründe farklılık yaratıyor. Toya, Avcılar’da Toya Vista, Avcılar Park, Esentepe’de Q Studio Esentepe, İstinye’de Qent İstinye Projeleri ve Basın Ekspres Yolu’nda Toya Moda ile İstanbul’un değerlenen lokasyonlarında yeni projeler geliştiriyor.


Toya Moda satış ofisi: 0 212 424 54 34
Web adresi: www.toyamoda.com

Bu bir ilandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!