Evinde coşkulu zirvede farklı

Güncelleme Tarihi:

Evinde coşkulu zirvede farklı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 22:36

Vodafone Arena’daki ilk maçta siyah beyaz fırtına vardı. Gomez, açılışı yaptı. Traore skoru dengeledi. Alexis ve Gomez’in golleri, Beşiktaş’a zaferi getirdi. Miroslav Stoch’un sayısı konuk ekibe yetmedi. Bir maçı eksik Fenerbahçe ile zirvedeki fark bitime 6 hafta kala, 6 puana çıktı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, evine kavuştu, taraftarıyla kucaklaştı ve Bursapor galibiyetiyle Vodafone Arena Stadı’ndaki ilk maçından zaferle ayrıldı: 3-2. Baskılı ve atak oyununun karşılığını alan siyah beyazlılar, Gomez (2) ve Alexis’in golleriyle güldü. Bursaspor Traore ve Stoch ile Beşiktaş savunmasının hatalarını affetmedi. Lider, Beşiktaş yoluna devam etti.

TARİHİ GÜNÜN SÜRPRİZİ SERDAR

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş dün geceki tarihi maça sürpriz oyuncularla çıktı. Bu sezon tüm maçlarda oynayan Andreas Beck ilk kez yedek otururken yerine Serdar Kurtuluş’un Bursaspor’a karşı banko oynaması tarihi günün en büyük sürprizi oldu. Üç maçtır savunmada oynayan Necip’in yerine de Alexis tekrar ilk 11’e dönerken, ikinci büyük sürpriz Boyko’nun 18 dışında kalması oldu.

Haberin Devamı

VE HASRET BİTTİ

BEŞİKTAŞ, uzun süredir hasret kaldığı Vodafone Arena’ya dün geceki Bursaspor maçıyla kavuştu. 1066 gün sonra evinde maça çıkan siyah beyazlılar, tıklım tıklım dolu tribünler önünde taraftarıyla buluştu.

AÇILIŞ MAÇININ İLKLERİ

SANTRA: Bursa (Necid) ŞUT:  Sosa (Dk. 1) KORNER:  Sosa (Dk. 2)◊ FAUL:  Alexis (Dk. 3) FAUL YAPILAN:  Harun (Dk. 3) OFSAYT:  Necid (Dk. 4) TAÇ:  Serdar (Dk. 5) İSABETLİ ŞUT:  Sosa (Dk. 12) ELLE OYNAMA:  Aziz (Dk. 13) PENALTI KAZANDIRAN: JOSE Sosa◊ PENALTI ATAN:∆Gomez (Kaçırdı) GOL:  Gomez (Dk. 22)◊ SARI KART:  Sivok (Dk. 23)◊ KIRMIZI KARTLAR:  Quaresma ve  Hosogai (Dk. 90+4)

Evinde coşkulu zirvede farklı

Q17 SİVAS MAÇINDA YOK

Beşiktaş’ın yıldızı Quaresma dün gördüğü kırmızı kart nedeniyle Sivas deplasmanında takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. 90+4’te Hosogai ile birlikte atılan Portekizli yıldız, cezası nedeniyle zorlu maçta forma giyemeyecek.

Evinde coşkulu zirvede farklı

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

1-SİYAH beyazlılar için enteresan bir gündü. Heyecanlı oldukları her hallerinden belliydi. Son anlar hariç maçın mutlak hakimiydiler ve galibiyeti de hak ettiler.

Haberin Devamı

2-Gecenin şanssız ismi Quaresma’ydı. Çalımları, ortaları ve performansıyla alkışlandı. Ama direkleri ve kale çizgisi üzerindeki rakiplerini geçmeyi başaramadı.

3-SAVUNMA yine kritik hatalar yaptı. Yenen iki gol de şampiyonluğa oynayan bir takıma yakışacak cinsten değildi. Orta saha ve hücumdaki etkinlik, arka bölümde yoktu.

BURSASPOR CEPHESi

TRAORE golün dışında etkili olamadı. Bursapor için pas hataları dün geceki yenilgide önemli rol oynadı. Hamzaoğlu bazı oyunculara çok fazla tahammül etti.

BATALLA ve Stoch ikilisi son bölümlerde Beşiktaş’a zor anlar yaşattı. Özellikle, attıkları ikinci golden sonra hücumu daha çok düşündüler. Sertliklerle, oyunu gerdiler.

Haberin Devamı

KALECİ Harun yediği gollere rağmen kurtarışlarıyla gecenin parlayan isimlerindendi. Skor daha farklı olabilirdi. Milli Takım kalesini de hak ettiğini gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!