Eve gel gol atalım

Güncelleme Tarihi:

Eve gel gol atalım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2010 00:00

21 yaşındaki hayat kadını Jennifer Thompson’la 5 yıldızlı bir otelde buluşan Wayne Rooney’nin “Coleen evde yok. Eve gel. Burada gol atalım” dediği ileri sürüldü.

DÜNYA Kupası’nda İngilizleri hayal kırıklığına uğratan Wayne Rooney’nin formsuzluğunun nedeni ortaya çıktı. Manchester United’ın ve İngiltere Milli Takımı’nın ünlü golcüsünün, karısı Coleen’i hamileyken hayat kadınlarına dadanmış ve aşırı seks yapmış.

Daha önce de evlenmeden 2004 yılında randevu evindeki kadınlarla yakalanan Rooney’nin karısını geceliği 1200 Sterlin olan fahişelerle nasıl aldattığı News of the World ve Sunday Mirror tarafından manşet haber olarak verildi. Eşinden çocuk beklerken hayat kadınlarına dadanan ünlü golcünün Jennifer Thompson ile 7 kez lüks bir otelde seks yaptığı ortaya çıktı. Hayat kadınlarıyla ilişkileri ortaya çıkınca milli futbolcunun, “Hayatım kaydı. Coleen beni bırakacak” diye konuştuğu ileri sürüldü.

1200 Sterlin

Eve gel gol atalım
Takımın kaldığı otelde seks yaptıklarında bin 200 Sterlin aldığını ileri süren hayat kadını, ünlü futbolcunun yalvararak kendisini defalarca otele davet ettiğini söyledi. Wayne Rooney’nin Manchester’de lüks 5 yıldız bir oteli kullandığı, Jennifer Thompson’a Premier Lig turlarında da yanına gelmesi için yalvardığı, üzerinde nakit para olmadığında bir arkadaşından para adığı, bir takım partisinde hayat kadınıyla seviştiği anlaşıldı.

Bir keresinde Wayne Rooney’nin hayat kadını olan Jennifer Thompson’a mesaj yollayarak, “Coleen evde yok. Eve gel. Burada gol atalım” dediği ileri sürüldü.

Yatağa bir arkadaşımı daha çağırdım

Fotoğrafları boy boy gazetelerde çıkan bir anda ünlü olan hayat kadını Jennifer Thompson (21), Wayne Rooney ile ilşkisini anlatırken “Üç kişi seks yapmak isteyince yatağa bir arkadaşımı daha çağırdım. Her şey çok çabuk bitti. Seks yaptıktan sonra bir paket Marlboro için 200 sterlin harcadı. Karısı umurunda değildi. Her buluşmamızda çok zevk aldı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!