Evde keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak araba yarışı oyunları

Güncelleme Tarihi:

Evde keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak araba yarışı oyunları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2020 17:29

Karantina döneminde evlerimize kapandık. Bu süreçte, zamanımızı renklendiren araçlardan biri de oyunlar. Biz de evde eğlenceli vakit geçirebileceğiniz araba yarışı oyunlarını sıraladık. Biz göz atmaz mıydınız?

Haberin Devamı

İşte zamanınıza renk katacak birbirinden keyifli araba yarışı oyunları;

Drift Max Pro

3 boyutlu bir araba yarışı oyunu olan Drift Max Pro'da bitiş çizgisini geçmenin yanı sıra kayma esnasında en yüksek sayıda da patinaj yapmanız gerekiyor. Sürüklenme süreniz aldığınız puanı da etkiliyor. Pek çok farklı sahnenin yer aldığı oyunda çeşitli araçları seçme imkanı da mevcut. Ayrıca, seçtiğiniz aracı da istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Asphalt 9: Legends

Asphalt 9: Legends, farklı otomobillerle ve dünyanın farklı mekanlarında oynanabilen bir araba yarışı. Ayrıca, arabanızı da istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Gameloft tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun, zaman geçirmek için iyi bir alternatif.

Asphalt Xtreme: Rally Racing

Çeşitli engelleri aşarak sınır çizgisine ulaşmanız gereken oyunda zorlu bir mücade sizi bekliyor. Aynı anda birden fazla oyuncu ile oynayabileceğiniz Asphalt Xtreme: Rally Racing dünyanın farklı bölgelerinden yarışma imkanı da sunuyor.

Haberin Devamı

Overdrive City

Keyifli bir vakit geçirebileceğiniz Overdrive City'de kendi özel tasarım aracınızı oluşturup, yarışmalara katılın. Araba şehrinizi oluşturabileceğiniz oyunda oto galeri oluşturma imkanı da mevcut. Ayrıca, bu heyecanlı oyunu arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz.

Traffic Racer

Eğlenceli bir yarış oyunu olan Traffic Racer'da en yüksek puana ulaşmak için trafikte en fazla mesafeyi gitmeniz gerekiyor. Ayrıca aracınızı güçlendirebileceğiniz gibi yeni araçta alabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!