EURO 2012 'en'leri

Güncelleme Tarihi:

EURO 2012 enleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2012 01:26

Tüm heyecanlıyla tam gaz devam eden Euro 2012’de herkesin dikkatini çekip, üzerine konuştuğu ve gelecekte de konuşmaya devam edeceği 17 en belli oldu. İşte Alman Bild am Sonntag gazetesinin yaptığı enler...

Haberin Devamı

1-HIZLI GOL: Turnuvanın en erken golünü Çek Cumhuriyeti’nden Petr Jiracek, 2 dakika 13 saniyede Yunanistan’a attı.

2-YAĞMURLU MAÇ: Ukrayna-Fransa karşılaşması turnuvalarda ilk kez  hava şartları nedeniyle yarıda kesilip, sonra devam edilen maç oldu.

3-SANSÜRLÜ ÖPÜCÜK: Hırvatistan’ın, İrlanda’yı 3-1 yendiği maçta bir taraftar Bilic’e sarılmak istediği anda ünlü hocayla dudak dudağa geldi.

4-KORKUNÇ DÖVME: İtalyan De Rossi’nin sağ baldırındaki ikaz üçgeni içindeki bir futbolcunun rakibinin ayağına çift dalmasını gösteren dövme.

5-SEKSİ İÇ DONU: Portekiz galibiyeti sonrası Danimarkalı Bendtner’in sevinç anında şortunu indirip iç donunu göstermesi.

6-SAÇ MODELİ: Almanya’da Mario Götze’nin saç modeli turnuvadaki en son model Olaseku adı verilen saç stili.

Haberin Devamı

7-POPO GÖSTERME: İsveç kalecisi Wiland’ın antrenmanda topu yere düşürenlere verilen ceza nedeniyle şortunu indirip “Popoma vurun” demesi.

8-GENÇ FUTBOLCU :Turnuvanın en genç futbolcu 18 yaşındaki Hollandalı Jetro Willems. Willems tüm Avrupa Şampiyonaları’nın en genci oldu.

9-APTALCA KONUŞMA:İtalyan futbolcu Cassano’nun “Futbolcuların herşeyi ayaklarında, kafaları bomboş. Umarım takımda gay futbolcular yoktur” demesi.

10-KÖTÜ İDDİA: Ukrayna’da seks turizmini kınayan gösteri yapan kadınların “Polisler bize dayak attılar” iddiaları.

11-KIRICI YORUM: Mehmet Scholl’un, Gomez’e yönelik “Çok çalışmıyor, koşmuyor” demesi ve golcünün canlanması.

12-DİKKATSİZ KONUŞMA: Almanya’nın hocası Joachim Löw’ün yardımcılığını yapan Hansi Flick’in “Futbolcular başlarına çelik şapka giysin” demesi.

13-AĞIR CEZA: Rusya taraftarlarının tribünde olay çıkartmaları nedeniyle UEFA tarafından Euro 2016 elemeleri için verilen -6 puan cezası.

14-ACILI SEVİNÇ: Çek Kadlec’in, 2-1 kazandıkları Yunanistan maçı sonrası 33 yaşında ölen arkadaşının fotoğrafını formasını çıkarıp göstermesi.

15-UZUN BACAKLAR: Şampiyona’nın en uzun bacaklı yıldızı, Alman Milli Sami Khedira’nın fotomodel güzel sevgilisi Lena Gercke oldu.

16-İLGİNÇ KRAMPON: Annesi Alman olan İtalyan Montolivo, sağ kramponunda Almanya, solunda ise İtalya bayrağını taşıyor.

Haberin Devamı

17-GÜZEL GOL: Turnuvanın şu ana kadar en güzel golü İngiliz Danny Wellbeck’in topuğuyla İsveç filelerini havalandırdığı gol oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!