Etkileyici kişilerle karşılaşacaksınız

Ay Aslan burcunda ve yüksek duyguların açığa çıkmasını sağlıyor.

Bu durum gösterişli olaylardan ve kişilerden etkilenileceğini gösteriyor. İlginç kişilerle karşılaşılabilir, sosyal statünüzün üzerindeki kişilerden etkilenebilirsiniz. Aynı zamanda etkileyici kişilerin değiştirici özellikleri hem aşk, hem de parasal açıdan olaylara farklı duygularla bakılmasını sağlayacak. Sanatsal çalışmalar yapılabilir, hayal gücünüzü tetikleyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu arada kaygılardan uzak durulması gerekiyor.

Duyguları değiştirme yöntemi

Düşünceler duyguları, duygular da düşünceleri etkiliyor. Şayet duygularınız çok yoğunlaşır ve sizi rahatsız edecek boyutlara ulaşırsa, yakıcı duygulardan uzaklaşmak için bu duyguları besleyen düşüncelerden uzaklaşmanız gerekir. Fakat duygular yoğunlaştıkça düşünceler derinleşir ve dikkatinizi farklı bir yöne çekmeniz daha da zorlaşır. Böyle bir durumda sizi rahatsız eden fikir, kişi veya olay her ne ise, o noktada duygu ve düşünceleriniz döner durur. Özellikle açıklama getirilemeyen durumlarla karşılaşıldığı zaman kişinin dikkati takılı kalır ve bu durumdan çıkılamazsa kişi sonunda hasta olur. Böyle bir durumda kişinin içinde bulunduğu duruma açıklama getirmesi veya dikkatini oradan uzaklaştırmasını sağlayacak başka bir olaya ihtiyacı vardır. Eskilerin ‘Çivi çiviyi söker’ şeklindeki deyiş, aslında duyguları zorlayan olayın şiddetinde bir başka olayla ilgilenmenin iyi bir ilaç olduğunu açıklıyor. Evet, yaşadığınız ve açıklama getiremediğiniz bir durum karşısında o olaya kendinizi kaptırmanıza engel olacak olan tek çözüm bir başka olayla ilgilenmek, yani dikkatinizin yönünü değiştirmektir. Düşüncelerinizi odakladığınız noktadan bir başka noktaya dikkatinizi yöneltecek olursanız, duygularınız da değişir.

Bir olay karşısında aciz kalmak, istediğine ulaşamamak ve kaybetmek, sarsıcı duyguların açığa çıkmasına neden oluyor ve kişi böyle bir durumla karşılaştığı zaman ardından ‘neden’ sorusu geliyor. Sonra ‘neden ben’ diye düşünürken bilinçaltının derinliklerinden o güne kadar saklı kalmış pek çok nedenler şuura yükselip rahatsız etmeye başlıyor fakat bunların hiç biri yaşadıklarının açıklaması olmuyor. Aslında bir açıklama getirilebilse duygular dinginleşecek ve daha sakin bir biçimde düşünmeye başlayacak. (Yarın devam edecek)

Astrolojik İlişkiler

RUMUZ: AŞK MELEĞİ

Sorduğunuz kişiyle aranızdaki uyumluluk süper. Bildirmiş olduğunuz karşılaşma anında Uranüs her ikinizin de doğum haritasını tetiklemiş ve sürpriz bir aşk doğmuş. Ancak sizin haritanızda Satürn etkisi var ve bu içinizdeki korkuları uyandırıyor. Kendinizi rahat bırakın ve yakaladığınız bu duyguyu yaşayın. Bu yıl boyunca aşkınız yoğun bir biçimde artarak büyüyecek. 2004’ün sonlarına doğru ilişkiniz üzerine karar verebilirsiniz. Şimdi ne olacağını düşünmeyin. Aslında hem onun, hem de sizin doğum haritanızda evlilik potansiyeli görülüyor. Özellikle yıl sonuna doğru kuvvetli arzular açığa çıkabilir ve aniden evlenmeye karar verebilirsiniz. Fakat şimdilik yakaladığınız bu müthiş duyguyu yaşayın ve korkularla ziyan etmeyin.
Yazarın Tüm Yazıları