Eskişehir taraftarı eylem yapacak

Güncelleme Tarihi:

Eskişehir taraftarı eylem yapacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2011 18:14

Eskişehir Taraftarlar Birliği (ETB) Derneği, Eskişehirspor yönetimini protesto etme kararı aldı.

ETB'den yapılan yazılı açıklamada, son zamanlarda yaşanan olumsuz gelişmelerin Eskişehirspor taraftarını mutsuz ettiği belirtilerek, amaçlarının yanlışlara dikkati çekip doğru işlerin yapılmasını sağlamak olduğu kaydedildi.

ETB'nin Eskişehirspor'un iyiliğini istediği ifade edilen açıklama, şu görüşlere yer verildi:

“Üzüm yemek istiyoruz, bağcıyı dövmek değil. Öncelikle, Esstore mağazalarındaki gelişimi, UEFA TFF prolisansının alınmasını, Spor Toto Süper Lig'de düşük borçlu kulüplerden biri olmamızı önemsiyor ve bu konularda yönetimi alkışlıyoruz. Ancak, üç yıldır, stadın fiziksel şartlarının iyileştirilmemesi, yönetimin, stat yeri konusundaki pasif tutumu, şikeye karşı yönetimin Kulüpler Birliği'ndeki tavrı, yaklaşık iki yıldır bekleyen üyelikler, yönetim içindeki tutarsızlık ve anlaşmazlıklar, son zamanlarda yönetimdeki kişiler hakkında çıkan ve kulübümüzü küçük düşüren haberler, kombine ve bilet fiyatlarındaki tutarsızlık bizi rahatsız ediyor.

ETB Derneği, Eskişehirspor taraftarlarından aldığı güçle yukarıda sayılan yanlışlıklarla sürekli olarak mücadele etmek adına eylem kararı almıştır. Mücadelemiz isimlerle değil Eskişehirspor menfaatleri içindir. Bu mücadelemizde tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Protestolarımız stat içinde olacaktır.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!