Eski TVF Başkanı Karabıyık'tan veda mesajı

Güncelleme Tarihi:

Eski TVF Başkanı Karabıyıktan veda mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2012 16:21

Eski Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, yayımladığı bir mesajla, voleybol camiasına ve Türk kamuoyuna veda etti.

Altı yıldır sürdürdüğü federasyon başkanlığını, dünkü olağan genel kurulda Özkan Mutlugil'e devreden Karabıyık, bugünkü devir teslim töreninin ardından, bir veda mesajı yayımladı.

Karabıyık'ın mesajında, şu ifadeler yer aldı: “Altı yılı aşkın süredir yürüttüğüm Türkiye Voleyol Federasyonu Başkanlığı görevimi, bugün itibarıyla yeni Başkanımız Sayın Özkan Mutlugil'e devretmiş bulunuyorum. Görev sürem içinde Türk voleybolunu bulunduğu noktadan daha ileri götürmek, kalıcı eserler bırakmak, dünyada Türk voleybolu imajını oluşturmak ve voleybolun bütün değerlerine sahip çıkmak için arkadaşlarımla çalıştık.

Hedeflerimize ulaşmamızda bize destek ve güç veren başta Sayın Başbakanımız olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı mensuplarına, Spor Genel Müdürlüğü, Spor Toto Teşkilatı, kamu kurum ve kuruluşlarının çok değerli yöneticileri, sporcular, aileleri, antrenörler, hakemler, spor basını ve Türkiye Voleybol Federasyonu kurullarında görev alanlar, Türkiye Voleybol Federasyonu çalışanları ve voleybol camiasının bütün mensuplarına teşekkür eder, federasyonumuzun yeni yönetimine başarılar dilerim.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!