Esin Hanım’ın arabası

Sosyetenin ünlü siması Esin Maraşlıoğlu, önceki gün Bebek’te eski bir model Suzuki’nin içinde objektiflere takıldı.

Esin Hanım’ın yanında şöförü de vardı. Fotoğraflarının çekildiğini görünce bir ana panikleyen Esin Hanım, yoğun trafik nedeniyle cipiyle trafiğe çıkmak istemediğini söyledi.

Futbolcuların gece gezmesi

Geçtiğimiz cumartesi akşamı ünlü futbolcular, İstanbul turunda objektiflere yakalandı. Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Lugano, eşi ile Kuruçeşme Sortie’de geç saatlere kadar kaldı. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan ünlü futbolcu, eşinin kullandığı arabaya binerek evinin yolunu tuttu. Son model BMW jeep’iyle Bebek’te objektiflere yansıyan Emre Belözoğlu, üzerinde ünlü çizgi film "Şirinler"in tişörtüyel dikkat çekti. Spor yazarlığına başlayan Sergen Yalçın ise Reina’ya ismini vermediği bir kız arkadaşıyla geldi. Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Ayhan ise, Bebek turunda objektiflere yansıdı.

Balayı Karayipler’de

Nurol Holding’in ortaklarından Oğuz-Nilgün Çarmıklı’nın kızı Ceyda, hayatını Four Seasons otelinde düzenlenen düğün töreni ile Ayten-Turhan Kılıçarslan’ın oğlu Mustafa Kılıçarslan ile birleştirdi. 700 kişinin katıldığı düğün İstanbul’un elit kesimlerini bir araya getirdi. Gelin Ceyda Çarmıklı kendi şirketleri Nurol Holding’de üst düzey yöneticilik yaparken, damat Mustafa Kılıçarslan ise Microsoft’ta üst düzey yöneticilik yapıyor. Düğünün organizasyonunu Candan Kramer ve Bettina Hakko’nun şirketi yaparken, çift Süreyya Ciliv, İlhan Kılıçarslan, Nurettin Çarmıklı ve Rıdvan Yirmibeşoğlu’nun şahitliklerinde nikáh memuruna "evet" dedi. Dostlarının alkışları arasında ilk danslarını yapan mutlu çift, düğün sonrası balayı için Karayipler’e gittiler.

Yine Ivana

Yaz aylarını Bodrum’da geçiren, eşi Yurdal Sert’in Yalıkavak’taki muhteşem evinde üç ay boyunca tatilin keyfini çıkaran Ivana Sert, geçtiğimiz hafta sonu Serdar Ortaç, konserini izlemeye Bianca’ya gitti. Profesyonel model Ivana Sert yine birbirinden şık pozlar verdi.

Havyarlı şampanyalı Süper Star Sortie’de

İstanbul’un ünlü gece kulübü Sortie bu yaz bir ilke daha imza atıyor ve uzun bir süredir kulüp programı yapmayan Ajda Pekkan’ı ağırlıyor. Süper Star, bu gece Sortie’de sahne alacak. Sortie’nin sahibi Erol Kaynar’ın ricasını kıramayan Ajda Pekkan’ın sahnede olacağı geceye yoğun ilgi var.

Birçok ünlü isim konser için yer kapma yarışına girdi. Özel localar ve VIP bölümü günler öncesinde doldu. Sortie’nin kendi restoranı olan La Cuisine ise, bu gece için yeniden düzenleniyor. La Cuisine’de konser gecesi şampanya ve havyar servisi yapılacak.

Milletvekili tatilde

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkanı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Tekin Akmansoy’un işlettiği Zuzu Beach’i ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta sonu Çeşme’ye tatil için giden Tanrıverdi dostlukları yıllar öncesine dayanan Tekin Akmansoy’u işletmedeki başarılı servis ve kaliteli hizmetlerinden dolayı tebrik etti ve keyifli bir öğle yemeği yediğini belirtti.

Aksoylar’ın kızı

İspanyol sanatçı Monica Molina, "Avea Harbiye Açıkhava Konserleri" kapsamında önceki akşam bir konser verdi. Yeni albümü "Autorretrato"nun Avrupa turnesi kapsamında İstanbullu müziksever-lerle buluşan Molina konserinde aşk şarkılarını seslendirdi. Monica Molina’yı en ön sıradan izleyenler arasında İnci-Erol Aksoy çiftinin kızları Eda da vardı. Eda Aksoy yaşıtlarının aksine gece kulüplerinde sıkça görünmüyor.

Kış aylarında da açık

Bodrum Marina’daki Bistro restoran kış aylarında da hizmet veriyor. Cumartesi geceleri Perüzar’ın sahneye çıktığı mekánda İtalyan ve Ege yemeklerinin lezzetli örneklerini bulmak mümkün.

Yaz aylarında Ulaş Ay, gibi konuk sanatçıların da sahne aldığı mekánda hafta içi nostalji geceleri düzenleniyor.

Beş yıldızlı brunch

Ortaköy’de yeni hizmete giren Boğaz manzaralı StarBoard restoran, brunch keyfi için ideal. Kahvaltılıklardan pidelere, soğuk başlangıçlardan sushi’ye, zeytinyağlılardan döner ve ızgara çeşitlerine, birbirinden lezzetli tatlı, meyve ve pastalara kadar gerçek anlamda baş döndüren lezzet geçidi 12.00’de başlayıp 15.30’a kadar sürüyor.
Yazarın Tüm Yazıları