Erzik ve Terim'e "Özel Hizmet Başarı Ödülü"

Güncelleme Tarihi:

Erzik ve Terime Özel Hizmet Başarı Ödülü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2007 22:17

Türkiye Futbol Adamları Derneği'nin (TÜRFAD), "İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır" konulu geleneksel ödülleri sahiplerini buldu. Şenes Erzik ve Fatih Terim'e "Özel Hizmet Başarı Ödülü" verildi.

Olimpiyatevi'nde düzenlenen törende, TÜRFAD Yönetim Kurulu'nun belirlediği isimlere ödülleri dağıtıldı.
TÜRFAD Genel Başkanı Yılmaz Tokatlı, törenin açılışında yaptığı konuşmada, geçmişe ve değerlere sahip çıkmanın kutsal bir görev olduğunun unutulmaması gerektiğini ifade ederek, “Vefanın, sevgi, saygı ve mutluluk içinde insanları ve toplumu birbirine bağlayan asil duyguların kaybolmasına fırsat vermemeliyiz. Geçmişe sırt dönmek, dün yapılan her şeyi yok saymak üzerine kurulu bir yaklaşım içinde olmamalıyız” diye konuştu.

ERZİK VE TERİM'E ÖZEL BAŞARI ÖDÜLÜ

Dernek, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e “Özel Hizmet Başarı Ödülü” verdi. Erzik, rahatsızlığı nedeniyle törene katılmazken, Fatih Terim ödülünü, Yılmaz Tokatlı'nın elinden aldı.

Terim, yaptığı konuşmada, aldığı ödülün anlamının kendisi için çok büyük olduğunu ifade ederek “Türk Milli Futbol Takımı'nın bugünkü durumu, ileride bulunacağı durumun çok gerisindedir. Bundan emin olabilirsiniz. Şahsıma gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim” dedi.

Derneğin, “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” konulu ödüllerine layık görülen futbol adamları şöyle:

Bürokrat ve Spor Yöneticisi: Fikret Ünlü (CHP Karaman Milletvekili, eski Devlet Bakanı), İhsan Yalçın (eski vali yardımcısı, Sarıyer Kulübü ve Sarıyer Belediyesi eski başkanı), Ali Doğan (eski Devlet Bakanı, Ülker Kurumsal İletişim Koordinatörü), Sami Yavrucuk (eski Gençlik ve Spor İstanbul İl Müdürü)
Spor Kulübü Yöneticisi: Güven Sazak (Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı), Selçuk Yaşar (Eski Karşıyaka Kulübü Başkanı), Erdoğan Şenay (A Milli Takım'ın eski sorumlusu), Alp Yalman (Eski Galatasaray Kulübü Başkanı), Aydın Begiter (Eski Eskişehir Kulübü Başkanı)
Futbol Hakemi-Gözlemci: Ahmet Şenyiğit (Eski hakem ve TÜRFAD kurucu üyesi), İhsan Tülümen (Eski hakem ve gözlemci), Hilmi Ok (Eski hakem, UEFA ve FIFA gözlemcisi), Günal Akbay (Eski hakem ve gözlemci, Ankara Üniversitesi'nin eski rektörü), Nejat Şener (eski FIFA kokartlı hakem)
Teknik Direktör: Özkan Sümer (Eski Milli Takımlar Teknik Direktörü), Necdet Niş (Kulüp teknik direktörü ve eğitimci), Doğan Emültay (Kulüp teknik direktörü ve eğitimci), Çetin Güler (Futbol Federasyonu Eğitim Şubesi Başkanı)
Futbolcu: Faruk Sağanak (eski milli futbolcu), Fethi Heper (eski milli futbolcu, Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi), Sıtkı Taşer (eski milli futbolcu), Ergun Öztuna (eski milli futbolcu ve antrenör)
Spor Yazarları: Nezih Alkış (Akşam Gazetesi), Talay Erker (Fotospor Gazetesi), Güven Taner (Star Gazetesi), Vedat Okyar (Vatan Gazetesi).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!