Erülgen’in çiftçi sevgilisi

Kaya Çilingiroğlu ile yaşadığı ilişki ve golf sporuna duyduğu merakla adını duyuran Sinem Erülgen’in son aşkı, İzmir-Söke’de çiftçilikle uğraşan işadamı Halil Aktay...

Çift, yaklaşık bir aydır büyük aşk yaşıyor. Erülgen, sevgilisi Halil Aktay’la çektirdiği özel fotoğraflarını Facebook’taki sayfasında arkadaşlarıyla paylaşıyor. İlk evliliğini Mustafa Koç’un eşi Caroline Hanım’ın kız kardeşi Madeleine Giraud ile yapan, geçtiğimiz yıllarda da eşinden boşanan Halil Aktay’ın bu evlilikten Cem adında bir oğlunun olduğunu belirteyim.

Kardeşler Nişantaşı turunda

Şebnem Çapa ve Çiğdem Kayalı, önceki gün Nişantaşı turundaydı. Önce Zeynep Madra’nın sahibi olduğu Luxuria mağazasında satışa sunulan Hermes koleksiyonunu gören kardeşler, ardından Beymen bünyesinde açılan Tod’s’a geçtiler. Şebnem Çapa estetik operasyonlara karşı olduğunu her fırsatta dile getirmesine rağmen kardeşi Çiğdem Kayalı’nın yüzünü gerdirmiş olduğu da dikkattimden kaçmadı.

Şefler buluştu

Gamze Cizreli’nin kısa sürede marka haline getirdiği Ankara’daki restoran zinciri BigChefs’in mönüsü yenilendi. BigChefs, içinde ördekli risotto, pazı yaprağına sarılmış enginar dolması, tabulleh salatası ve kestaneli helvanın da bulunduğu çeşitli sonbahar ve kış lezzetlerini müşterilerin beğenisine sundu. Ankara’da dört ayrı mekánda şubesi bulunan BigChefs’in, çok yakında Türkiye’nin farklı yerlerinde de hizmet vermeye başlayacağını duyurayım.

Tod’s’a özel ilgi

Mücevher markası Tod’s’un Nişantaşı’ndaki yeni mağazası, önceki gece düzenlenen bir davetle açıldı. Tod’s’un başkanı Diego Della Valle’nin de katıldığı davette, markanın Afrika ve kabile kültüründen esinlenilerek hazırlanan yeni mücevher koleksiyonu ilk kez tanıtıldı. Tanıtıma Cem-Ümit Boyner, Feryal Gülman, Ivana Sert, Güler Yiğit, Barbara Penso, Sernur Dinçkök, Emre Ergani ve Şebnem Işık gibi iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Napoli pizzası İstanbul’da

Pizzanın doğum yeri olan Napoli’den yayılan ünlü pizza markası Fratelli La Bufala, önceki gece Levent Loft’ta, sanat, cemiyet ve iş dünyasından pek çok konuğun katılımıyla İstanbullularla buluştu. Davetliler arasında Hamdi-Şafak Akın, Deniz Adanalı, Ertekin Dinçay, Galip-Gülden Bilgin, Neslihan-Ahmet Kozanoğlu, Gülgün Çavuşoğlu, Orhan-Ebru Sanus, Özgü Namal, Perihan Akı ve Leyla Üstel Çağatay da vardı. Fratelli La Bufala-Turkina LTD CEO’su Kemal Okan ve Fratelli La Bufala CEO’su Guiseppe Marotta, davetlilerle tek tek ilgilenip, pizza ve mozzarellanın doğuş hikáyelerini anlattılar.

Yeni kreasyonlar Luxuria’da

Seçkin Fransız markalarının şıklığını İstanbul’a taşıyan Luxuria’nın Nişantaşı’ndaki mağazasında önceki gece özel bir davet verildi. Luxuria mağazalarının sahibi Zeynep Madra ve kızı Gönül Madra’nın ev sahipliğinde gerçekleşen davette Hermes, Puiforcat ve Saint-Louis gibi seçkin markalara ait yeni koleksiyonlar görücüye çıktı. Hermes Grubu İhracat Yöneticisi Bibijana Sallin’in de hazır bulunduğu davete tanınmış isimler katıldı. Tanıtımı yapılan Hermes, Puiforcat ve Saint-Louis, başta Versailles olmak üzere dünya üzerindeki büyük saraylar ve hanedanlar için özel üretim yapan markalar olma özelliğini taşıyor.

Taş plak gecesi

Unutulmaya yüz tutmuş şarkılar, Erol-Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu Salomanje’nin önceki gün düzenlenen Taş Plak Partisi’nde tozlu raflardan indi. 60 ve 70’li yılların en sevilen şarkılarının çalındığı partiye ünlüler de akın etti. Partinin ilk konuğu, ünlü işletmeci Ahmet Çapa ile eşi Nüket Çapa oldu. Uzun süredir davetlerde gözükmeyen Emre Ergani de nişanlısı Şebnem Işık’la birlikte nostaljik bir gece yaşamak için partideydi. Gecenin diğer dikkat çeken isimleri ise ünlü gazeteciler Hıncal Uluç, Haşmet Babaoğlu ve Reha Muhtar’dı. Her perşembe düzenlenecek Taş Plak Partisi için Salomanje’nin işletmecisi Ersin Süzer, "Herkes eskiyi yaşayarak eğlenmek istiyor. Eskinin saflığını gecelere taşımak istiyoruz. Gelecek hafta çok daha farklı sürprizlerimiz var" dedi.
Yazarın Tüm Yazıları