Ersan'ı annesi yalnız bırakmadı

Güncelleme Tarihi:

Ersanı annesi yalnız bırakmadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2011 12:22

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı kupa maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Ersan Adem Gülüm bu sabah Avustralya'da ameliyat oldu.

Bu sabah Avustralya'nın Melbourne kentindeki özel bir hastanede ameliyat olan siyah beyazlı futbolcu ameliyata alınmadan önce hastanenin bahçesinde DHA Muhabirinin sorularını yanıtladı. Ersan önemli bir ameliyata gireceğini belirterek, "Ne hissetigimi gerçekten bilemiyorum ama bildiğim birşey var, o da birazdan çok önemli bir ameliyat geçireceğim. İnşallah herşey yolunda gider, çabucak iyileşirim ve arkadaşlarımın arasına, futbol oynamaya dönerim" dedi.

Genç futbolcu ameliyatı için neden Avustralya`yı seçtiği konusundaki soruya, "Avustralya`yı seçtim çünkü burası bu tür ameliyatların en iyi yapıldığı bir ülke. Avustralya`da Rugby gibi sert sporlar da var ve bu tür sert sporlarda ön çapraz bağlardan sakatlanan da çok oluyor. Bu yüzden bu alanda deneyimli olduklarına inanıyorum. Bir başka neden de Avustralya benim doğduğum ülke, ailem ve eski arkadaşlarım burada. Moral açısından da kendimi iyi hissedeceğimi bildiğim için burayı seçtim" yanıtını verdi.

Ersan takım arkadaşlarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçına, kendisine geçmiş olsun mesajı yazılı T-Shirtlerle çıkmalarıyla ilgili olarak ise "Gerçekten büyük bir süpriz oldu. Böyle birşey yapacaklarını bilmiyordum, Gerçekten çok duygulandım. Kendimi gerçek bir Beşiktaşlı gibi hissettim. Buradan Onlara çok teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Adanaspor`dan sezon sonuna kadar Bşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Ersan Adem Gülüm, sezon sununda ne yapacağıyla ilgili olarak da şöyle konuştu:

"Bildiğiniz gibi ben Beşiktaşlı Ersan Gülüm olarak biliniyorum, Bu sezon sonunda da böyle kalacak ve ben daha uzun yıllar Beşiktaş`ta kalmak istiyorum. Kısacası ben Beşiktaştan başka bir yere gitmek ve ayrılmak istemiyorum."

Siyah beyazlı futbolcu Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili olara da "Türkiye ligi gerçekten zor bir lig. Malesef son maçta kötü bir sonuç aldık, ancak biz yine de şampiyonluk için büyük bir adayız. Fenerbahçe, Bursaspor ve Trabzonspor puan kayıpları yaşıyor. Ancak şampiyonluk yine dört takım arasında geçer. Lig çok uzun bir maraton, daha ikinci yarının ikinci haftasını oynadık, önümüzdeki günlerde herşey değişebilir" yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki şansını da değerlendiren genç savunma oyuncusu, " Avrupa Ligi bizim ligimizden çok farklı. Orada açık futbol oynanıyor ve bizde öyle oynuyoruz. Önde baskılı, hücumda da çok iyiyiz. Bence Beşiktaş Avrupa Ligi'nde çok başarılı olur" dedi.

ERSAN'I ANNESİ YALNIZ BIRAKMADI

Ersan'ı bu önemli ameliyat öncesi annesi de yalnız bırakmadı. Yaklaşık 24 saatlik uçuşta da dahil olmak üzere oğlunu bir an bile yalnız bırakmayan Selda Gülüm, en büyük dileğinin oğlunun ameliyatının başarılı geçmesi ve tekrar sağlığına kavuşması olduğunu belirterek, Ersan`in tedavi döneminde de Avustralya`da onunla birlikte kalacağını belirtti.

Ersan Gülüm herşey yolunda gittiği taktirde önümüzdeki Temmuz ayında yeniden yeşil sahalara dönmüş olacak.

MENAJER EZEL HİKMET: "AMELİYAT ÇOK BAŞARILI GEÇTİ"

Trabzonspor maçında sakatlanan ve ön çapraz bağları kopan Beşiktaşlı Ersan Adem Gülüm, 1 saat 15 dakika süren başarılı bir ameliyat geçirdi. Genç oyuncunun başından ayrılmayan menajeri Ezel Hikmet, Ersan'ın narkozun etkisinden kurtulmaya başladığını ve moralinin çok iyi göründüğünü söyledi.

Avustralya'da Rugby gibi sert sporlarla uğraşan çok sayıda oyuncunun ön çapraz bağlarından sakatlandığını ve bu yüzden bu alanda deneyimli doktorların bulunduğunun altını çizen Ezel Hikmet, "Doktorları 1 saat 15 dakika süren ameliyatın çok iyi geçtiğini söylediler. Ersan'ın Haziran ayının sonlarına doğru antrenman yapabileceğini belirttiler. O yüzden morali çok iyi. Bir de ailesi ve eski arkadaşları da burada ve O'nu yalnız bırakmadılar. Yeni sezon hazırlıkları için takımla beraber çalışabilecek olmasına da çok sevindi" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!