Erkekler Voleybol Birinci Ligi yeniden başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Erkekler Voleybol Birinci Ligi yeniden başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2007 11:44

Erkekler Voleybol Birinci Ligi yeniden start alıyor.

Haberin Devamı

2008 Pekin Olimpiyat Oyunları elemeleri öncesi 15-30 Kasım tarihlerinde Antalya'da yapılan (A) Milli Erkek Voleybol Takımı'nın hazırlık çalışmaları için Erkekler Birinci Ligi'ne 13 Kasımda verilen ara sona eriyor.

İzmir'de 7-13 Ocak 2008'de yapılacak Olimpiyat elemelerine doğrudan katılacak olan milli takım, Antalya'daki ilk hazırlık döneminin ardından 15 Aralıkta yeniden kampa girecek, ardından da 23-31 Aralık tarihlerinde Belçika'da turnuvaya katılacak. Filenin Aslanları 1-7 Ocakta da yine İzmir'de Rusya ile ikili kamp yapacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Manavgatspor arasında bugün oynanacak açılış maçıyla yeniden başlayacak olan ligde 9. hafta mücadelelerinde 5 maç yarın oynanacak.

Oynadığı 8 maçta 7 galibiyet 1 yenilgi alan ve 20 puanı bulunan Fenerbahçe'nin maç fazlasıyla lider durumda bulunduğu Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen Halk Bankası ise 19 puanla ikinci sırada yer alıyor.
Ligdeki karşılaşmaların programı şöyle:

Haberin Devamı

Bugün:
İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Manavgatspor

5 Aralık Çarşamba:
Galatasaray-Sosyal Güvenlik Kurumu, Arkas Spor-Halk Bankası, Kastamonu Bozkurt Belediyesi-Tokat Belediyesi Plevnespor, Meram Belediyesi-Fenerbahçe, Malatya Belediyesi-Polis Akademisi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!