Enrique'den Arda Turan açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Enriqueden Arda Turan açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2016 08:47

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, 2-1 kaybettikleri El Clasico sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Nou Camp Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Yenilgi alındığı zaman özür aramak benim hiç hoşuma gitmiyor. Bunu kabul edip, mücadele etmeyi bilmeliyiz." diyen Luis Enrique, şunları söyledi: 

"Öne geçmemize rağmen beraberliği yakaladılar ve ondan sonraki 10 -15 dakikalık bölümde kontrolümüzü kaybettik. Her maçta olabilecek bir şey oldu. Yenilgi alındığı zaman bir köşeye saklanılmaz. Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük önemi olan bir maça çıkacağız ve hemen ona hazırlanmamız gerek. Benim için bu akşamki maç artık yok. Hemen bu maçı unutmalıyız. Lider olan biziz." 
Takımına güveninin tam olduğunu kaydeden Barcelona Teknik Direktörü Enrique, La Liga'yı kazanmak için halen önemli bir avantaja sahip olduklarını söyledi. 

ARDA TURAN DEĞİŞİKLİĞİ!
"Ivan Rakitic'in kartı vardı ve risk taşıyordu. Arda, oyuna girdikten sonra daha fazlasını verebilirdi. Onun için şanssız bir maçtı çünkü oyuna girdiği andan itibaren birazcık acayip bir maç olmaya başladı."

'HERKES İÇİN ZOR MAÇTI'
"Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum. Böyle bir alışkanlığım yok. Herkes için zor bir maçtı. Antrenörler, futbolcular ve hakemler de..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!