Engin Baytar'ın suçu ne?

Güncelleme Tarihi:

Engin Baytarın suçu ne
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 03, 2012 09:30

FIFA'nın gözde hakemlerinden olan ve EURO 2012'de çok kritik maçlara atanan, geçen sezon Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Barcelona-Chelsea maçında da görev alan Cüneyt Çakır tartışılacak bir karara imza attı.

Haberin Devamı

Dün akşam oynanan Benfica - Barcelona karşılaşmasında 19. dakikada Cesc Fabregas'a sarı kart gösteren Çakır, bir anda İspanyol oyuncunun itirazıyla karşılaştı.
Â
Bu görüntüden sonra akıllara Süper Kupa Finali'nde Engin Baytar'ın Çakır'ın üstüne yürümesi ve üniformasını çekiştirmesi geldi. Sarı-Kırmızılı futbolcu gördüğü kırmızı karttan sonra, hakem Çakır'a çok ağır bir tepki göstermiş ve 11 resmi müsabakadan men ve 20 bin lira para cezası almıştı.

CÜNEYT ÇAKIR FABREGAS'I ATAMADI

Cüneyt Çakır, Fabregas'ın üniformasını çektirmesine ise kayıtsız kaldı.Â

Hakem Cüneyt Çakır ise maçın 1-0 devam ettiği dakikalarda sarı kartı bulunan Fabregas'a ikinci sarı kartı gösteremezken mücadelenin 88. dakikasında Barcelona'lı Sergio Busquets'e direkt kırmızı kart göstererek oyun dışına itti.

Haberin Devamı

İspanya basını Cüneyt Çakır'ın Fabregas'ı oyundan atmamasını büyük şans olarak yorumladı. Barcelona karşılaşmayı 2-0 kazanmayı başardı.

DEVLER LİGİ'NDE GECENİN SONUÇLARI

SELÇUK DERELİ: ENGİN BAYTAR'IN SUÇU NEYDİ?

Eski hakem Selçuk Dereli, twitter hesabından yazdıkları ile Cüneyt Çakır'ın kararını eleştirdi. Dereli; "Cüneyt Çakır yakasına yapışan Fabregas'ı atamamış.Peki Engin Baytar'ın suçu neydi ki 11 maç ceza aldı?" yorumunu yaptı.

Engin Baytarın suçu ne

Engin Baytarın suçu ne

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!