Enfraruj

Güncelleme Tarihi:

Enfraruj
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2000 00:00

Salih UÇAR
Haberin Devamı

Farklı kıyafetlerle sahne alan 14 dansçı, hareketli danslarıyla ilgi odağı oldu. İzdihamın yaşandığı partiye saat 00.30'dan sonra gelenler içeride yer olmadığı için alınmadı.

GEÇTİĞİMİZ hafta bir eğlence turu atalım dedik. İlk durağımız Escobar. Hakan Özkaykı ile Ümit Dönmez'in yönettiği gözde mekanın restoran bölümündeyiz. Meksika Dürümü diye nitelediğimiz 'Faita' bir harika. Özel sosu ve ekmeği, yanında da kırmızı şarap. Yukarı çıkınca Kervansaray'daki değişiklik gözümüze çarpıyor.

Bahçede haraketlilik. Metin Şekercioğlu, buraya Akdeniz Restaurant olarak canlılık katmaya hazırlanıyor. Çarşamba gecesi açılışı var. Mutfak ekibini de baştan sona değiştirmiş.

Saatler ilerleyince Club Deep'e transfer oluyoruz.

Şenay Çelik ve Barış Ertan her zamanki gibi canlı. Patron Ayhan Sarıtaş'ın da keyfine diyecek yok.

Bir gece önce Fener'e yanında esmer güzeli bir kızla gelen işadamı Adem Sak'ın oğlu Çağlar Plastik'in veliahtı Mustafa Sak'ın yanında o gece başka bir güzel var. Kısa dönem askerliğini Malatya'da Tarkan ile birlikte yapan Sak, bu ayrılığın acısını çıkartıyor gibi.

HIZLI YAŞAYANLAR

‘‘Her gece barda, gönlüm hovarda’’ misali eğlenen Mustafa Sak'ın bu hızlı gece hayatındaki son durağı merak ediliyor. Serkan Eltut da Sak gibi her gece hızlı yaşayanlardan idi. Mustafa'yı benden uyarması. Bir gün oltaya takılırsa, vay haline. Sonra mağaza mağaza çeyiz bakar...

Deep'te sahne alan Erçin-Sinem ikilisi, şimdilik iyi gidiyor. Kendilerine özgü stilleri ve sahne tarzıyla dikkat çekiyor.

Fener Bar'ın eski solisti Hande Yener, son kasetini çıkardı. 'Yalanın batsın' ile hızlı bir çıkış yapan ve listeleri alt üst eden Hande, eğlencede Deep'i tercih edenlerden. O gece yanında Avni Bağdatlıoğlu vardı.

Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan solist Uzay ise, Türkiye Güzeli olan eşi Sedef Bildik ile eğlence dünyasında boy göstermeye başladı. Değerli dostum Uzay, bakalım uzun süren sessizliğini ne zaman bozacak, merakla bekliyoruz. Ayrıca Uzay ile Sedef'in mutluluğu her zaman olduğu gibi görülmeye değerdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!