Enerjik ve hareketli bir gün

Son derece enerjik ve keyifli olacağınız bir gün. Özellikle Su grubu burçları, özellikle Balık ve Yengeçler enerjik ve hareketli bir gün geçirecekler.

Akrepler ise Mars’ın zorlayıcı etkisi altında olmalarına rağmen bugün daha kararlı ve istekli olacaklar. Öğleden sonra Sabit burçlar yani Boğa, Aslan, Akrep ve Kovalar ise huzursuz ve heyecanlı duygular içine girerek olaylardan kolay etkilenebilirler. Aslında yeni başlangıçlar yapmak için gökyüzü herkesi destekliyor. Özellikle sanatsal faaliyetler, estetik ve güzellikle ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz.

Duygularınızı tanıyın

Her gün, başka bir gündür. Umutlar, sevinçler, heyecanlar, gerilimler, fırsatlar ve sürprizlerle dolu günler vardır. Bazı günler fırsatları yakalar ve kullanırsınız. Bazı günler isteksiz ve gergin olursunuz. Bazı günler tahammülsüz, bazı günler ise neşe saçarsınız. Bütün bunların sorumlusu kimdir?

‘Ben değilim. Annem, babam, kardeşlerim, komşular, bakkal, iş arkadaşlarım, etrafımdaki herkes benim kaderimi belirlemek için sanki işbirliği içinde bulunuyorlar. Bunların hiçbiri değilse, o zaman bütün bu yaşadıklarım, yıldızların marifeti.’

Aslında gökyüzü, sizin içinde bulunduğunuz durumu sadece işaret ediyor. Sahip olduğunuz yetenekleri ve bu yetenekleri hangi dönemlerde açığa çıkaracağınızı gösteriyor. Çevrenizde bulunan insanlar da sizin kendinizi keşfetmeniz için size yardımcı oluyorlar. Bazen sizi kızdırarak, bazen hata yapmanıza veya zor durumda kalmanıza neden olarak, bazen de yaratıcılığınızı tetikleyecek baskılar yaparak yardım ediyorlar. Yoğun duygular içine girmenize, bazen karamsar, bazen öfke, bazen mutluluk duymanızı sağlıyorlar.

Fakat biz duygularımızın içinde kaybolduğumuz için anlamıyoruz.

Beden, zihin ve duygudan oluşan insan, her ne çeşit konum içinde bulunuyorsa bu durum duygularının marifetidir. Duygular, hayatımızı yönetiyor. Başarı ve başarısızlığımızın altında duygularımız yatıyor. Hayata suç ve ceza olarak bakmak yerine, anlamayı öğrenmemiz gerekiyor. Bunun için işe, duygularımızı tanıyarak başlayabiliriz.

Gizli gücünüzü uyandırın

Eski yöntemler, kadim bilgiler ve pratik uygulamaları içeren bu köşede şimdiye kadar bilmediğiniz gizli güçlerinizi açığa çıkarmayı ve kullanmayı öğreneceksiniz. Bugünkü konumuz radyestezi. Yani hepimizin bildiği sarkaç uygulamasının inceliklerinden söz edeceğim.

Teşhisten tedaviye, maden aramaktan su bulmaya kadar çok çeşitli alanlarda kullanılan sarkaç, kadim yöntemlerin önemli malzemelerinden biri. Yakın zamanlara kadar bebeğin cinsiyetini tesbit etmek için bir zincirin ucuna hamile kadının evlilik yüzüğünü geçirip yaptıkları sarkacı karnının üzerinde tutar ve salınımlarına bakarak bebeğin kız mı, yoksa erkek mi olacağını anlarlardı. Ultrasonun keşfinden sonra bu uygulamaya gerek kalmadı. Fakat sarkaç yöntemini hala çeşitli konularda faydalanmak için kullanabilirsiniz. Kendinize en faydalı yiyecekleri, uyumlu objeleri tesbit edebilir, sağlık sorunlarınızı anlayabilirsiniz. Tabii bunun için düzenli pratikler yapmanız gerekiyor. Çünkü sarkacın özelliği, sizin eliniz. Yani aklınızla kavrayamadığınız maddelerin özelliklerini bedeniniz aracılığı ile titreşimlerinden anlamanızı sağlıyor. Yarın sarkacı nasıl kullanacağınızı anlatacağım.
Yazarın Tüm Yazıları