En iyi paket Ferrari'de

Güncelleme Tarihi:

En iyi paket Ferraride
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2012 17:48

Sebastian Vettel, şu anda F1 gridinde en iyi aracın Ferrari'de olduğuna inanıyor.

Haberin Devamı

Geçen hafta sonu koşulan Almanya GP'ye atıfta bulunan Alman pilot,  "En hızlı Fernando idi. Çünkü en iyi donanıma sahipti. Şu anda en iyisi Ferrari. Bu yüzden benim yapmam gereken, en istikrarlı olmak. Ferrari seneye zor bir başlangıç yaptı ama şimdi nerede olduklarını görebiliyoruz. Bütün şartlarda en istikrarlı onlar: Yağmur, kuru zemin, pistte tutunma seviyesi değişikliklerinde, soğuk, sıcak... Şu anda en iyi paket Ferrari'de. Hızlı ve dayanıklılar. Hockenheim'da bizi ve McLaren'ı arkalarında tuttular. Bu bir gerçek; benim yorumum değil" açıklamalarında bulundu.

Alman pilot ayrıca Alonso'nun takım arkadaşı Felipe Massa'nın İspanyol pilottan puan çalmamasının da Ferrari'ye avantaj sağlamadığını düşünüyor.

Vettel: "Bir yarış takımı için bir pilotunun galibiyetler, diğerinin ise önemli derecede alt sonuçlar için mücadele etmesi iyi değildir. Dışarıdan bakıldığında, Felipe'nin, doğal hızını gösterememesinin nedenini anlayamayız. Çünkü aslında Massa çok hızlı. İnsanlar unutuyor: Massa'nı  motoru burada (2008 Macaristan'da) iflas etmeseydi bir dünya şampiyonluğu olacaktı. Şimdi aracı iyi çalışmasına rağmen şampiyonanın zirvesinden çok uzakta"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!