En iyi nickler listesi - En iyi 10 oyun ve internet nickleri önerisi

Güncelleme Tarihi:

En iyi nickler listesi - En iyi 10 oyun ve internet nickleri önerisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2020 19:18

İngilizcenin evrensel bir dil olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Bu sebeple yalnızca Türkler değil pek ülke vatandaşları oyun oynarken İngilizce nickler tercih etmektedir. Kız ve erkekler için farklı ve birbirinden güzel nickleri sizler için derledik.

Haberin Devamı

Oyun oynamayı seven kişiler genelde oyunlarda nick kullanmayı tercih ederler. Bu nickleri de kendi karakteristik yapılarına uygun bir şekilde seçmeye çalışırlar. Ürkütücü, ilgi çekici ya da korkutucu nickler sayesinde karakterinizi iyi bir şekilde yansıtmanız mümkündür. Örneğin korkusuz olduğunuzu rakiplerinize belirtmek amacı ile Fearless rumuzunu kullanabilirsiniz. İnternette vakit geçirirken bunun gibi pek çok farklı nick seçmeniz mümkün.

Nickname seçerken dikkat etmeniz gereken bazı kurallar da vardır. Seçtiğiniz takma adın ilgi çekici olması, bir anlamının olması, akılda kalıcı ve farklı olması oldukça önemlidir.

Hem erkekler hem de kızlar için pek çok nick seçeneği ile hazırladığımız listede hem kızlar hem de erkekler için birbirinden güzel rumuzları bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Erkek Oyuncu Nickleri

Death Warrior: Ölüm Savaşçısı

Bearded Angler: Sakallı Fener Balığı

Beetle King: Böcek Kral

Team Star: Takım Yıldızları

Mortal Resistance: Ölümcül Direniş

Shadow Chaser: Gölge Kovalayıcısı

Kill Switch: Öldürme Anahtarı

Mad Irishman: Deli İrlandalı

Snake Eyes: Yılan Gözü

Sugar Man : Şeker Adam

Görüldüğü gibi erkekler için birbirinden farklı nick bulmak mümkündür. Bu nickler özellikle oyunlarda oyuncuların karakterlerini çok iyi bir şekilde ifade edecektir. Hepsi sıra dışı anlamlara sahiptir ve ilgi çekicidir. Bu nickler sayesinde dostlarınıza güven düşmanlarınıza korku salabilir, oyunda oldukça havalı olabilirsiniz.

Kız Oyuncu Nickleri

Noisy Girl: Gürültücü Kız

Dark Swan: Siyah Kuğu

Troubled Chick: Sorunlu Piliç

Sassy Muffin: Şımarık Kek

Peanut Butter Woman: Fıstık Ezmesi Kadın

Pink Nightmare: Pembe Kabus

White Swan: Beyaz Kuğu

Dream Killer: Rüya Katili

Wings: Kanatlar

Kız oyuncular içinde birbirinden eğlenceli ve farklı nickler vardır. Nickinizin seksi ya da sevimli olmasını tercih ediyorsanız buna uygun rumuzları kolay bir şekilde tercih edebilirsiniz. Seçmiş olduğunuz her takma isim karakteriniz ile ilgili bilgiler verecektir. Oynamış olduğunuz oyunda da diğer oyuncuların hemen dikkatini çekecektir. Bu açıdan akılda kalıcı ve dikkat çekici bir takma isim seçmek oldukça önemlidir. Seçtiğiniz takma isim için iyi araştırma yapmalı ve size en uygun olanı seçmelisiniz. Çünkü genellikle oyunlarda nickinizi bir kere seçtikten sonra tekrar değiştirmeniz mümkün olmamaktadır. Zaten oyunun kararlılığı ve istikrarlı olması açısından nick değiştirmek pek de kolay değildir.

Haberin Devamı

Seçeceğiniz nicki oyun platformuna göre seçmeniz daha doğru olacaktır. Örneğin bir savaş oyununda oynuyorsanız ona göre, bir dövüş oyununda oynuyorsanız da ona göre isim seçmelisiniz. Dövüş oyununda oynarken sevimli bir isim seçerseniz rakibinizi kendinize güldürürsünüz. Buna oldukça dikkat etmeniz gerekmektedir.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!