En hızlılar Çeşme'de buluştu

Güncelleme Tarihi:

En hızlılar Çeşmede buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2005 01:49

Avrupa Rüzgar Sörfü Şampiyonası'nda, dünyanın en hızlı rüzgar sörfçüsü Maynard ve Türkiye'nin en hızlı sörfçüsü Hüseyin Sert'le birlikte basına poz veren Tuncay Şanlı, "Ne güzel, en hızlılar burada" dedi.

ÇEŞME Alaçatı'da devam eden Avrupa Rüzgar Sörfü Şampiyonası'nın dün ünlü bir konuğu vardı. Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımımız'ın yıldızı Tuncay Şanlı, dünyanın en hızlı rüzgar sörfçüsü ve yelkencisi Virgin Adaları adına yarışan Finian Maynard ile biraraya geldi. Yeşil sahaların ve sörfün en hızlı bu iki ismine daha sonra Türkiye'nin en hızlı sörfçüsü Hüseyin Sert de katılıp, gazetecilere poz verdi. Fotoğraf çekimi sırasında Tuncay, esprili bir şekilde "Ne güzel, bütün hızlılar burada. Onlar benden biraz daha hızlı galiba. Rüzgarla beraber yarışıyorlar. Bu sporu çok sevdim. Ben de en kısa zamanda öğrenip, organizasyonlara katılmak istiyorum" dedi.

Kubat sevindirdi

Öte yandan Alaçatı'da devam eden Avrupa Rüzgar Sörfü Şampiyonası'nda dün yarı final yarışları yapıldı. 40 sporcunun katıldığı yarı finaller sonunda Çağla Kubat'ın ilk 3'e girmesi, Türk seyircileri sevindirdi. Şampiyona, bugün yapılacak final müsabakaları ile sona erecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!