Emre’nin yerine Sezer Öztürk

Güncelleme Tarihi:

Emre’nin yerine Sezer Öztürk
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2011 01:24

F.Bahçe’nin deplasmanda Kayserispor’la oynayacağı maçta forma giyemeyeceği öğrenilen Emre’nin yerine orta sahada Sezer forma giyecek.

F.BAHÇE’de sakatlık kabusu sürüyor. Kayserispor maçına yetiştirilmeye çalışılan Emre Belözoğlu’nun forma giyemeyeceği, yerine Sezer Öztürk’ün oynayacağı belirtildi. Sarı lacivertlilerin teknik direktörü Aykut Kocaman, Emre’nin yokluğunda orta sahada oluşacak boşluğu Sezer ile doldurmayı planlıyor. Bu sezon beklentilerin yüksek olduğu Sezer, tecrübeli yıldızın yokluğunda bulduğu şansı en iyi şekilde kullanmaya çalışacak.

Selçuk Şahin’de ödem

Manisaspor maçında sakatlanan Selçuk Şahin’in çekilen MR sonucunda sol arka adalesinde ödem tespit edildiği ve tedavisine başlandığı açıklandı. Selçuk’un yanı sıra, sakatlıkları süren Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz’un da tedavilerini ve çalışmalarını tesislerde sürdürdüğü kaydedilirken, Gökhan Gönül bireysel futbolcuantrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Bu arada Manisaspor maçından bir gün önceki antrenmanda sol omzu çıkan kaleci Serkan Kırıntılı’nın ameliyat olacağı açıklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!