Emre kamptan ayrılıyor

Güncelleme Tarihi:

Emre kamptan ayrılıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2010 12:39

Milli oyuncu Emre Belözoğlu, bağırsaklarındaki rahatsızlık nedeniyle Belçika kampından ayrılıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki Belçika kampının 8. gününde, Genk Stadı'nın yanında bulunan spor kompleksindeki sahada yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Sabah TSİ 11.30'da başlayan çalışmaya bağırsak enfeksiyonu geçiren Emre Belözoğlu, hafif sakatlığı bulunan Semih ve kampın ilk günlerinden bu yana sakatlığı nükseden Mehmet Topuz katılamadı. Emre'nin geniş kapsamlı kontrolünün yapılması için İstanbul'a dönmesi kararlaştırılırken, tecrübeli oyuncu uçak bulduğu takdirde bugün, en geç yarına kadar Belçika'daki kamptan ayrılacak. Sarı-Lacivertli oyuncu bu gelişme üzerine 2 gün sonra Borussia Park Stadı'nda oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Bu arada bu akşam Genk ile TSİ 20.30'da oynanacak ve D Smart'ın yayınlayacağı hazırlık maçı öncesinde Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman yine çabukluk, yardımlaşma, boş alana yönelme ve kademeli bir şekilde öne ve geriye gitme çalışmalarını yarım sahadaki çift kale maçta yaptırdı. Bu çalışmada as takımın savunma kurgusu Bekir-Bilica-İlhan-A.Santos'tan oluşurken, ön liberoda Selçuk ve Cristian yer aldı. Sağ kanatta ise Kazım forma giyerken, sol kanatta genç futbolculardan Berk görev yaptı. Aykut Kocaman'ın diğer takımda oynattığı Alex, Stoch, Gökhan Ünal ve Deivid ise as takımın savunmasına karşı pozisyon üretmek için çeşitli hücum organizasyonu denediler.

Haberin Devamı

Antrenman maçında hücumcular ile savunmacıları karşı karşıya getiren Aykut Kocaman'ın muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Babacan veya Mert Günok, Bekir-Bilica-İlhan-A.Santos, Kazım-Selçuk-Cristian-Stoch, Alex-Gökhan

TEKNİK HEYET SAKATLIKLAR NEDENİYLE SIKINTILI

Sezon başı çalışmalarına önemli oyuncuların sakatlıkları ile giren ve oynanan hazırlık maçlarında bu oyuncuların yokluğunu şiddetle hisseden Fenerbahçe'de teknik heyet sıkıntılı. İstanbul'da tedavilerini ve çalışmalarını sürdüren Özer, G.Gönül, Uğur Boral gibi oyunculara Belçika'da Mehmet Topuz'un da sakatlığının eklenmesi orta alandaki mücadele gücünün azaldığını açıkça gösterdi. Semih'in de kampın başından bu yana hafif sakatlığının tamamen geçmemesi forvet hattında da sıkıntı yaratıyor. Yapılacak transferin de henüz sonuçlanmaması özellikle Young Boys maçına 1 hafta kala teknik heyette endişe yaratıyor.

Haberin Devamı

LUGANO YOUNG BOYS MAÇINDA YOK

Savunmanın bel kemiği Lugano'nun ise önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a dönecek olması Young Boys maçında oynama ihtimalini çok zayıflatıyor. Milli maçları nedeniyle şu an tatilde olan Uruguaylı oyuncu, 27 Temmuz'da İstanbul'a gelecek ve tatilden döneceği için de İsviçre deplasmanına götürülmeyecek, götürülse de takımla hiç çalışmadığı için maç kadrosuna alınmayacak.

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM VE ASBAŞKAN ALİ KOÇ FENERCELL LANSMANI İÇİN ALMANYA'YA GELECEK

21 Temmuz'da Spor-Toto'nun organize ettiği Gurbet Kupası'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ve Asbaşkanlardan Ali Koç ile birlikte birkaç yönetici daha bu maçı izlemek için Almanya'da olacak. Almanya'ya yarından itibaren gelmeleri beklenen Başkan Yıldırım ve yöneticiler, Mönchengladbach Borussia Park Stadı'ndaki Galatasaray derbisinden önce Fenercell'in lansmanına katılacak. Fenercell Almanya'nın tanıtımı Borussia Park Stadı'ndaki VIP salonlarından birinde TSİ 18.00 gibi yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!