Emircan ve Hakan'a Efes yolu açıldı

Güncelleme Tarihi:

Emircan ve Hakana Efes yolu açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2012 12:04

Marmaris Belediyespor Genç Takımı'nda forma giyen basketbolcular Emircan Özmen (14) ile Hakan Şanlı (15), Anadolu Efes'in temmuz ayında İstanbul'da düzenleyeceği gençler yaz kampına davet edildi.

Haberin Devamı

Marmaris Belediyespor Antrenörü Fatih Özal, yaklaşık beş yıldır basketbol oynayan Emircan ile Hakan'ın nisan ayında Aydın'da düzenlenen bir turnuvada Anadolu Efes ve Banvit'ten davet aldığını belirterek, "Bu bizim için gurur verici bir olay. İki kulüpten gelen davet sonrası hem sporcularımıza hem de velilerine danışarak Anadolu Efes'te karar kıldık. Temmuz ayındaki kampta önemli bir sınav verecekler. Ben ikisinin de Anadolu Efes'te kalıcı olacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Emircan Özmen, Anadolu Efes'in kampına davet edilmelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Herkesin başaramadığını başardık ve binlerce sporcunun arasından sıyrılıp kampa çağırıldık. İstanbul'da elimizden geleni yapacağız" dedi.

Basketbola başlarken kendisine Hidayet Türkoğlu'nu idol seçtiğini belirten Hakan Şanlı da, Anadolu Efes'te kalıcı olmak için uğraş vereceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!