Elektronik sorunlara hazırlıklı olun

Astrolojik açıdan son derece hareketli bir döneme giriyoruz. Mars bugün burç değiştiriyor ve hızlı iletişimi yöneten İkizler burcuna giriyor. Böylece iletişim, organizasyonlar, basın, yayın ve halkla ilişkiler yepyeni bir hız kazanacak. Bu arada bilgisayar teknolojisi ve elektronik cihazlarla ilgili ortaya çıkabilecek sorunlara karşı hazırlıklı olmak gerekiyor. Çünkü Mars-Uranüs arasında sert bir etkileşim meydana geliyor ve bu etki Mart sonuna kadar sürecek. Aynı zamanda skandal potansiyelini de tetiklediği için özellikle bu hafta tedbirli davranmak gerekiyor. Bu enerji Cuma ve Cumartesi günleri açığa çıkabilir ve hem skandallar, hem de gaz patlamaları, su, denizler ve deniz yollarıyla ilgili sürprizler yaşanabilir.

Zodyak’ın ilk burcu KOÇ

Güneş’in Koç burcuna girmesiyle birlikte İlkbahar başlamış oluyor. Uyanan doğayla birlikte doğanın bir parçası olan insan da uyanıyor. Kanı kaynamaya, damarlarında daha hızlı dolaşmaya başlıyor. Koç Burcu, ilkbaharın başlangıcı olan 21 Mart-19 Nisan dönemini yönetir. Koç insanları da, ilkbaharın başlangıcı olan bu dönemin mevsimsel bütün özellikleriyle donanmışlardır. Hem Zodyak’ın ilk burcu, hem de mevsimlerin başlangıcı olan Koç’u tanımlayan şifre kelime; ‘başlangıç yapmaktır’ ve tabii bedenin ilk organı olan ‘baş’ı yönetir. Hemen her türlü işe gözü kapalı atılabilir. Tekdüze bir hayat Koçlar’a göre değildir. Düzenli olarak yaptığı bir iş olsa bile bu işini sürdürürken kendisine vakit yaratır ve mutlaka başlayacağı yeni işler, hobiler bulabilir. Bir çocuğun coşkusuyla harekete geçen Koçlar’ın bitip tükenmek bilmeyen enerjisi, yaşantılarının hemen her alanında kendini gösterir. Birden bire başladığı işleri aynı hızla bitirebilir ve başka bir işe başlayabilir. Öfkelendiği zaman ya da aşık olduğu zaman da durum pek değişmez. Birdenbire öfkelenebilir. Fakat öfkesi çabuk geçer ve etrafa bakıp ‘neden yangın yerine döndü burası’ diye sorabilir. Kolay aşık olan Koçlar, aşklarını yoğun bir biçimde yaşarken şayet partnerlerinden aynı derecede karşılık alamazlarsa birden bire soğuyabilirler. (Yarın Koç Kadınları ve aşkları)

Astrolojik İlişkiler

Leyla
erkek arkadaşıyla arasındaki uyumluluğu öğrenmek istiyor. Ancak doğum zamanlarınızı yazdığınız halde doğum yerlerinizi bildirmeyi unutmuşsunuz. Bu nedenle ayrıntılı inceleme yapamıyorum. Fakat aranızdaki ilişkinin biraz gergin olduğunu söyleyebilirim. Onun zekası ve yaratıcılığından etkileniyorsunuz. O da sizin enerjiniz ve iyimserliğinizden etkileniyor. Belki aranızda heyecan verici bir aşk vardır. Fakat doğum yerlerinizi yazmadığınız için bunu söyleyemiyorum.

Mihriban-Antalya

İki kızkardeş hem aynı iş yerinde çalışıyoruz, hem de aynı evi paylaşıyoruz ve bazı anlaşmazlıklar yaşıyoruz, diyor. Doğum zamanınızı saat dahil tam olarak bildirmişsiniz fakat ne yazık ki, doğum yerinizi yazmamışsınız. Bu nedenle yükselen burçlarınızı hesaplayamıyor, ayrıntılı inceleme yapamıyorum.

Genel olarak aranızda şahsiyet çatışmaları yaşayabilirsiniz. Çünkü sizin burcunuz Boğa, ablanızın burcu ise Akrep. İkiniz de yönetmek ve kontrol etmek istiyorsunuz. Duygularınızı ifade etme biçiminiz de farklı. Tüm bunlara rağmen Jüpiter, birbirinize şans verdiğinizi işaret ediyor. Aslında iki kardeş birbirinizi tamamlıyorsunuz. Bunun farkına varmayı başarırsanız, bu ilişki her ikinizin de gelişmesine yardımcı olacak.
Yazarın Tüm Yazıları