Heyecan dolu cinsiyet partileri için öneriler

Güncelleme Tarihi:

Heyecan dolu cinsiyet partileri için öneriler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2020 16:19

Anne olacağınızı öğrendiğinizde bu haberi ilk eşinizle ve sevdiklerinizle paylaşırsınız. Artık herkes bebeğinizle ilgili her detayı merak eder hale gelir, istenen veya istenmeyen tonlarca tavsiye ile karşı karşıya kalırsınız. Özellikle bebeğin cinsiyeti en merak edilen detaylar arasındadır hiç şüphesiz.

Haberin Devamı

Başkalarının bebeğiniz hakkında bu kadar çok şeyi merak etmesi tüm yeni anneler gibi sizi de tedirgin edebilir. Yeni bir anne olarak stresinizi azaltmanın en iyi yolu bu duruma eğlence ve kutlamayı dahil etmektir.

Heyecan dolu cinsiyet partileri için öneriler

Son zamanlarda sıklıkla anneler bebeğinin cinsiyetini öğrenmek ve merak eden herkesi bilgilendirmek için kutlama yolunu seçiyor. Kendi bütçelerine göre dışarıda ya da evde düzenlenen partilerle bebeğin cinsiyetini sevdikleri ile paylaştığı bu özel anı ölümsüzleştiriyorlar.

Kutlama yapmak için tek bir yol yoktur. Bunun bir kuralı bir doğrusu yok. Bu nedenle sizi en iyi yansıtan kutlamayı yapmaya özen gösterin.

Haberin Devamı

İşte size birkaç cinsiyet partisi önerisi:

Heyecan dolu cinsiyet partileri için öneriler

Cinsiyet öğreneceğiniz gün yanınıza bir dostunuzu da götürmelisiniz ki sizden önce öğrenip partinizde size yardımcı olabilsin. Büyük bir kutunun içine bebeğin cinsiyetine uygun renklerde balon yerleştirilir. Anne ve baba bu kutuyu sevdiklerinin önünde açar ve içinden çıkan balonun renklerinden bebeğin cinsiyeti öğrenilir.

Bebeğinizin cinsiyetini kocaman siyah bir balon içinden çıkan renkli tüylerle de öğrenebilirsiniz. Cinsiyetin yazılı olduğu zarfı mağaza görevlisine verin ve içinde bebeğinizin cinsiyetine uygun tüyler bulunan balonu alın. Bu balonu sevdiklerinizin önünde patlatın ve bebeğinizin cinsiyetini öğrenin. 

Cinsiyet öğrenmenin en lezzetli yöntemi şüphesiz pasta. Pastacınıza içinde cinsiyetin yazılı olduğu zarfı verin ve bebeğinizin cinsiyetine uygun kremayı pastanın içine koymasını rica edin. Partinizde pastayı kestiğinizde kremanın rengi size bebeğinizin cinsiyetini söyleyecektir.

Birkaç basit malzeme ile bebeğinizin cinsiyetini kutlama tadında öğrenebilirsiniz. Bunun için beyaz bir tişört ve renkli boyaya ihtiyacınız var. Gözleriniz bağlı biçimde bebeğinizin cinsiyetine uygun boyaya elinizi batırın ve daha sonra tişörte basın. Gözlerinizi açtığınızda tişörtün üstündeki renklerle bebeğinizin cinsiyetini öğrenebilir ve bu tişörtü uzun yıllarca anı olarak saklayabilirsiniz. 

Haberin Devamı

Heyecan dolu cinsiyet partileri için öneriler

Bebeğinize ilk tulumunu alarak cinsiyetini öğrenmek ister misiniz? O zaman mağazadan biri mavi biri pembe olmak üzere iki tulum alın. İçinde cinsiyetin olduğu zarfı görevliye verin ve uygun tulumu paket yapmasını isteyin. Sevdiklerinizin önünde bu paketi açın ve bebeğinize aldığınız ilk hediyeyle cinsiyetini öğrenin 

BAKMADAN GEÇME!