Güncelleme Tarihi:
Eresin Hotel İstanbul, Türk Mutfağını tanıtmak amacıyla ''Yöre Yöre Türk Mutfağı Günleri''ni başlattı. 20 Mart 1999 cumartesi günü Karadeniz Bölgesi yemekleriyle başlayan etkinlikte Ege, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu'ya ait yemekler de tanıtılıcak ve 28 Mart'a kadar sürecek. Revan Restaurant'da yöresel müzik eşliğinde gerçekleştirilen ''Yöre Yöre Türk Mutfağı'' günlerinin amacı gelen konukları değişik bir atmosfer içinde yöresel mutfakların lezzetleriyle tanıştırmak. Şef Necati Duran'ın yönetiminde uzman bir ekip tarafından hazırlanan Karadeniz yemeklerinden kara lahana dolması, acılı hamsi, fasülye turşusu, mısır çorbası, hopçun, mıhlama, pepeçuranın tanıtıldığı gecede mısır ekmeği, hamsili mısır ekmeği, kuru mısır ve lor peyniri de sunuldu.