Yenilikçi teknolojilerle geleceğe yön veriyor

Güncelleme Tarihi:

Yenilikçi teknolojilerle geleceğe yön veriyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2022 07:00

Şirket olarak attıkları adımlarla ve yenilikçi teknolojilerle geleceke yön verdiklerini söyleyen Maysan Mando Genel Müdürü Tülay Hacıoğlu Şengül, “Yarım asrı aşan köklü geçmişimizle Türkiye’nin önde gelen amortisör üreticisiyiz. Ayrıca dünyanın önde gelen otomotiv devlerine de tedarik sağlıyoruz” dedi. Çukurova Holding ve Güney Kore merkezli Mando Corporation ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Maysan Mando’nun ürün gamında; binek ve hafif ticari araçlar, otobüs ve kamyonun yanı sıra, demiryolları ve askeri uygulamalara yönelik geniş bir amortisör yelpazesi bulunuyor.

Haberin Devamı

GELECEĞE KATKI HEDEFİ

Sürdürülebilir gelişimi, enerji verimliliğini ve çevreci yaklaşımları esas alarak, geleceğe katkı koyma hedefiyle ilerlediklerini anlatan Tülay Hacıoğlu Şengül, “İlk günden beri proaktif ve şeffaf bir yaklaşım ile gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmaya odaklanıyoruz” diyor.

AKILLI ŞİRKET ODAĞI

Şirket olarak, sürdürülebilirlik yaklaşımını her alanda benimsediklerine ve bu konuda somut çalışmalara imza attıklarına vurgu yapan Tülay Hacıoğlu Şengül, “Sürdürülebilir büyüme stratejimiz doğrultusunda tüm süreçlerimizi sürekli gözden geçirerek, BANI dünyasına hızla uyum sağlamaktayız. Sürdürülebilir üretim için karbon ayak izimizi küçültmeye odaklanıyoruz. Büyük önem verdiğimiz dijital dönüşüm çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Bu doğrultuda ‘akıllı şirket’ odağıyla Endüstri 4.0 uygulamalarına ağırlık vermiş durumdayız. Güçlendirdiğimiz IT altyapımız ve akıllı algoritmaları içeren yeni ERP yatırımımızla dijital olgunluk seviyemizi geliştirmeyi sürdürüyoruz. Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi imzacısı bir şirket olarak, sürdürülebilirlik yaklaşımını her alanda benimsemekte ve bu alanda önemli adımlar atmaktayız. Tüm süreçlerimizi ve işletme sermayemizi en etkin şekilde ve kurumsal bir yapıyla yöneterek; verimlilik, karlılık ve sürdürülebilir büyüme odaklı, daha çevik bir yapıya kavuşmak için çalışmalar yürütmekteyiz. Mevcut kalıpların ve anlayışların ötesinde, dünyada yaşanan değişime ve dönüşüme uygun olarak sürekli iyileştirme ve değer odaklı yaklaşımla hareket ediyoruz. Tüm süreçlerde israfın önüne geçerek, tükenmekte olan doğal kaynakları ve enerji kaynaklarını verimli şekilde kullanma hedefiyle ilerliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Yenilikçi teknolojilerle geleceğe yön veriyor

ÇALIŞMALAR ÖDÜL GETİRDİ

“Çevre konusunda yaptığımız sürdürülebilir çalışmalar neticesinde gerek ulusal gerekse de uluslararası alanda pek çok ödül aldık” diyen Şengül, “Geçtiğimiz yıl, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Sürdürülebilir İş Ödüllerinde “Çevre Dostu Selektif Krom Kaplama Prosesi” projemiz ile “Sürdürülebilir İnovasyon“ alanında ödüle layık görüldük. Tamamen çevre dostu olan bu hat, şirketimize ve çevremize değer katıyor. Aynı şekilde, atık yönetimi, doğal kaynak tüketimi gibi konularda oyunlaştırma ve eğitimlerin yer aldığı çevre dojo alanımız ile The Stevies IBA “Uluslararası İş Ödülleri”nde bronz ödül aldık” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!